Tehnički kutak > Garaža
Gilera nexus
nikola.dragicevic8:
Yamaha je svemirski brod u odnosu na piaggio. Sto se tice kvalitete izrade i koncepcije mašine ne mogu se mjerit. Samo sto je dizajn na strani talijana :happy3:
steeef:
--- Citat: nikola.dragicevic8 - 25 Lipanj, 2016, 15:50:17 ---Yamaha je svemirski brod u odnosu na piaggio. Sto se tice kvalitete izrade i koncepcije mašine ne mogu se mjerit. Samo sto je dizajn na strani talijana :happy3:
--- Kraj citata ---
masina na t-maxu da,al na ovim ostalim manjim masinama na skuterima,katastrofa..
da u danasnje vrijeme nema filter ulja,hahaha bokte gore od kineza.
nikola.dragicevic8:
Da, to je cudno. Al opet vidim da ti x maxevi, majesty, stari 125 madisoni prelaze masu kilometara bez problema. Ipak su ti inzinjeri vjr pametniji od nas pa znaju sta rade :laughing11: Ono sto sam primjetio kod tih yamaha je da su masine dosta rasterecene u odnosu na piaggio, manje vrte. Istina da je samim time i tromija, nista sto polini ne moze rijesit :toothy10:
steeef:
da,zato x city 250 sa 13000 km popije vise ulja nego moj dragster 2taktola na 1000km.
neadekvatno opterece su a ne rasterecene..cijena dijelova veca itd.
traju i jedne i druge kad se odrzavaju kak treba.
nikola.dragicevic8:
Znam i za beverly u koji se dolije 1,5 L ulja izmedju dvije izmjene, za nexa 300 koji je 2 put do 30000 km bio na generalci. Na kraju se svede na ovo sto si reko, sve je do vlasnika i odrzavanja :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju