Tehnički kutak > Garaža

Gilera nexus

<< < (49/52) > >>

nikola.dragicevic8:
Mali update
Promjenjena i prednja guma, isto city grip, zadnje disk plocice sam uzeo brakingove u krese, ulje i filter i brva malog kartera. Ulje sam ostavio malo vise ovaj put nego inace cca 4200 km, i bilo je uzasno crno tako da se jos jednom potrvdilo da nema sta vise od 4000 radit u motoru. Ne znam jesam li smotan pa nisam uspio zamjenit zadnje plocice bez skidanja točka, al nema nacina za izvuc celjust van bez da se skine  :angry9: Slika nema jer sam bio na knap s vremenom. Cijene:
Guma plus montaza i balansiranje: 390 + 50 kn
Brtva kartera: 43 kn
2 x Eni 5w 40 + filter i disk plocice : 264 kn ( 20% popust i krese )

steeef:
mogu se zamjenit bez da se skida kotac,samo otsarafis celjust sa nosaca da mores do plocica  :icon_biggrin:

nikola.dragicevic8:
Znaci ne skidan celjust skroz van, nego je samo izvucem u stranu da mogu odvit ona dva osiguraca i izvuc plocice?

avr freak:
da

nikola.dragicevic8:
Mali update
Bio sam dogovorio prodaju Nexa međutim svašta se tu izjalovilo i na kraju je ostao kod mene. Kako sam dogovorio prodaju u original stanju sve je vraćeno na serijalu. Sad se vozim tako jer sam vario prodao u međuvremenu dok sam čekao da kupac dođe. U međuvremenu sam odvozio par stotina kilometara na serijskim postavkama pa cu napisat dojmove serijala vs polini vario.
Prvo potrošnja je definitivno manja na serijali, jer ne vrti toliko, puno je ugodnije vozit se u koloni magistralom jer nije stalno u visokim okretajima. To su jedine dvije prednosti. Sa polinijem ima daleko vise momenta ( puno više se osjeti kad je 2 na motoru) ,  prije podigne okretaje, puno bolji start, bolja međuubrzanja, dosta manje oktetaja u krajnjoj brzini. Serijala preko 120 ode na 9000 dok na poliniju nikad ne prelazi 8000 koliko god isao u krajnjoj ( ista u km sa i bez varia ).

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju