Tehnički kutak > Garaža

Gilera nexus

<< < (34/52) > >>

anabellas:
da onaj okrugli, ako i dok je zgasen klapara nije do njega da  :icon_thumright:

steeef:
kak sam vec napisal,luft dobije pojacanje tj ploca na kvacilu koju drze 3 zegera na vodilicama pakni pa klapari..
zvuk tog lufta i zvuk stabilizatora remena su skroz drugaciji..

kaj se tice stabilizatora remen,dok ga i zavrtis rukom ak se cuje lezaj nema nikakve veze..ionak je glasniji zvuk lupanja remena pi stabilizatoru nego zvuk lezaja koi je dobil luft..nebu ni zacvikal ni raspal se tak da mjenjat to i davat 200tinjak kn za njega nema potrebe.

balki:
Ja sam iz svojega izbio lager i stavio novi za 32 kune. Nije napravljeno da se lager mjenja pa je bilo potrebno i sile i opreza. Kad sam novi nabio na svoje mjesto rub plastike koji sam obrusio sam zalio epoxidom (Iako kao sto je Steef rekao nema nikakve razlike u zvukovima prije-poslje bar sam zadovoljio svoju potrebu za serafljenjem za taj tjedan i sad sam siguran da je i to novo;-))

anabellas:
Ja sam prijenos detaljno ocistio i cak me iznenadilo koliko u variomatu moze bit taloga , sve ko novo al se na stabilizatoru vidi da se trosi , prije ce on cijeli van neg lager  ( naravno pricekat ce sigurno 25 000 sad nema niti 9000.
Stef 200kn je origigi? Ima rms alternative? :)

Rox-Rab:
mislim da je origigi preko 200 bio kad sam ja zadnji put gledao, na kraju uzeo frendu polovnog za 50 i vozi dalje ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju