Tehnički kutak > Garaža

Gilera nexus

<< < (3/52) > >>

nikola.dragicevic8:
@ljubo46: Hvala  :icon_thumright:
@Enzo: Da, stvarno je u super stanju, kad sam vidio na njuškalu da se prodaje 100 km od mene za dosta povoljnu cijenu, zaboravio sam da sam cijelo ljeto radio za njega  :laughing11: vozio sam vxr od kuma, imao sam namjeru uzeti nesto ako naiđe u dobrom stanju, al nexus je daleko udobniji i lakši za vozit, pogotovo meni ( 195 cm )
@Rox-Rab: Na satu zabilježeno 136, sad koliko laže nemam pojma, pri tom vrti oko 8500rpm, ne znam točno. Al osjećam u kranjoj da prevrtava, steef me upozorio da su ove rolice (zelene ) prelagane.

steeef:
dobar je nex..
al zbog prevrtavanja i nema krajnju kak bi trebal..i tih 136 je malo mršavo za njega..mora ić 140+ po satu..
na nekima u servisu sam videl čak i 150 zabilježeno (dobro,ko zna jel po ravnom il nizbrdo :P )

250tka sa serijskim variomatom se na krajnjoj vrti prek 9000rpm...jedna mi je čak lupila u blokadu na nekih 144kmh,na nekih cca 9400 rpm,ak sam dobro uspel videt taj tren.

Rox-Rab:
ja sam svog natjerao na 140 po satu, sa multivarom se vrtio 9000 mozda i malo vise nisam uspio tocno vidjet jer je to za mene bila velika brzina i poceo se malo tresti :P

nikola.dragicevic8:
Svakako mislim investirat u neki variomat tako da za sad necu mijenjat rolice, ionako dok ne položim vozim par km od kuće i ne tjeram ga bas u obrtaje :) Po ovome što sam pročitao dosta ljudi daje prednost poliniju ispred malossija?

ljubo46:
Tako je polini je pre dobar
Ja ga imam na nexusu 500

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju