Općenito > Retro-skuteri

tapeciranje sjedala

<< < (20/23) > >>

klanc:

--- Citat: etetre - 04 Veljača, 2007, 20:04:14 --- :happy11: :happy11: :happy11:
fakat, siroti sic nije ni slutio......  sad si ziher misli: joj, kaj me ovaj debos od vlasnika nije u crno tapeciral, mamicu mu... :icon_scratch:

klanc- fala za ponudu, ak gore ide guma 3x10, uzimam.... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
na felgi je ostala guma zaljepljena, pa mi se nije dalo zekat s tim jer ih ja imam dosta. Kod staraca je u Zagorju. Donesem ju , pa ti javim, a ti vidi ak ti paše uzmi ju sebi i uredi si, a ak ne, nekom bu već dobro došla, pa daj dalje.

klanc:

--- Citat: etetre - 04 Veljača, 2007, 20:14:29 ---e da, klanc, u koju boju stavit sic?   U CRNOOOO! ;D     NEMRES FULAT.....

--- Kraj citata ---
sad kad se i ja zahebem onda bute i mene svi tješili i
poklanjali mi svoju pažnju :binkybaby:

etetre:
naravno, zato smo i tu da tjesimo jedni druge i veselimo jedni druge....  pa nije vespa mala stvar..... :icon_tongue:
btw-kad isfuras felgu, javi, lako nes iskombiniramo, ak ti treba yankee seat dam ti ga.....   to je sve kaj imam za px-a.....

klanc:

--- Citat: etetre - 05 Veljača, 2007, 19:33:51 ---naravno, zato smo i tu da tjesimo jedni druge i veselimo jedni druge....  pa nije vespa mala stvar..... :icon_tongue:
btw-kad isfuras felgu, javi, lako nes iskombiniramo, ak ti treba yankee seat dam ti ga.....   to je sve kaj imam za px-a.....

--- Kraj citata ---
sutra idem obavljat neku papirologiju u Zigorje, pa ak se u jurnjavi sjetim bum donesel. rekel si da bi mjenjal ručke kočnica-kuplung, mene bi te crne zanimale, a tebi možda idu ove moje klasične, iako sam ja razmišljal o plastificiranju u crno.

etetre:
a koje boje su te tvoje klasicne? jerbo mislim da je za primaveru sve puuuno manjih gabarita....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju