Općenito > Retro-skuteri

tapeciranje sjedala

<< < (18/23) > >>

klanc:
idem i ja sutra na pregovore za tapeciranje mog giuliari sica. Na žutu vespu sam mislil ili tamno crveno-bordo ili neka žuto-crna kombinacija, al tamo di sjeda pedu sigurno ne bu crno... baš me zanima kak bu meni ispalo

klanc:

--- Citat: etetre - 03 Veljača, 2007, 21:52:16 ---....IDEEEEŠ! 
2 Doomsday - svaka cast, ovaj "pneu-tyre protector" mi se cini super rjesenje posto su gume stare mozda godinu dana, tak da bi ih se jos moglo spasit, pa cu probat s tim......  btw, BIG respect kaj si se potrudio, stvarno nemrem vjerovat... :notworthy: :notworthy: :notworthy:

2 klanc - hvala na ponudi, ali na primaveru idu 3x10, a ne 3x12 inča ko na px-u, u biti mi treba prvo ono postolje na kaj se mece ta prednja guma (to su one dvije rupice, gore lijevo od nozne kocnice), a to je full tesko za nac u danasnje vrijeme, al kemijam neko rješenje da mi bravar napravi to, mislim da nebi trebalo bit skupo.... al jos jednom hvala ti kaj si se ponudio... :notworthy: :notworthy: :notworthy:

uglavom, DEEEEČKI,  bas ste mi uljepšali dan........ :) :) :)
iako bum na kraju vratio crni sic.... :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
skužil sam kam ti ide rezervna guma i po tome kaj vidim taj nosač nije problem napravit, a i izgled tog nosača nije baš važan jer se od kotača i onak ne bu videl, a i kak sam već rekel daš si skrojit presvlaku iste boje ko sic, blio bijele ili crne, kaj već odlučiš. Felga je isto 10 cola i ponuda još stoji, ak te zanima

Doomsday:

--- Citat: @nte - 04 Veljača, 2007, 17:49:45 ---ili jednostavno sparkiraš motor u hladu  :glasses9:

--- Kraj citata ---

Je, u pravu si, ali situacija sa parkiranjem auta u ST je nemoguća već godinama, a počinje bit slično i sa motorima i skuterima... Da vidiš liti koliko ih u ST ima, pogotovo maxi skutera... Ma šta liti, svaki dan prošle i ove godine, vozi se cilo vrime, gomila ljudi... Tako da ću uskoro bit sritan ako uopće negdi parkiran, a kamoli u hladu... Pogotovo ako krenu sa ovin parking mistima za motore, i kaznama ako nepropisno parkiraš... :dontknow:

@nte:
ma nije vrag da nemožeš nac malo mjesta za uguzit skuter?!

Doomsday:
Ma dođi ovo lito, pa baci oko na situaciju, pogotovo u centru otkad je Riva raskopana... :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju