Općenito > Retro-skuteri

tapeciranje sjedala

<< < (11/23) > >>

etetre:

--- Citat: Genesis051 - 29 Siječanj, 2007, 10:32:03 ---Ma daaaj ! Ne padaj u bed, pusti da i mi malo komentiramo, dao bi se kladit da nije tako strašno, kako sad "šmrcaš"...
Naravno, neki (ne znam jesi li i ti takav) kad "zacrtaju" da nešto nije dobro, onda ih sto ljudi ne može odgovorit od nauma, da to riješe...
Ja ne bi ni zapažao bijele crte na kolima, ne znam čemu panika, ako je dobro skrojen, pusti da malo "prespavaš"...
Prvo i prvo, šteta sad (opet) para ako je krojen kako treba...

--- Kraj citata ---

a znam, al bas sam jedan od onih, nazalost....  :sad1:

Genesis051:
 ;D  Dobro sad... to razumijem, ako ti se osobno ne dopada, tu mi ne možemo puno..ti si taj koji se vozi na njoj, i koji njoj prilazi sa ljubavlju i simpatijama (ili sa žalosti, kako je ispala sa takvim sicem  :confused5: )
Kako ti je r.e. napisao, slikaj ju (ako imaš volje i vremena), pa da drugi vide kako sad izgleda ta kombinacija...
(a možda se nekom drugom i dopada, za ubuduće sebi skrojiti takav... nismo svi isti)

Genesis051:
Ja bi svom Runner-u učas skrojio crveni sic, što se dizajna tiče, ali ja ne pazim, pa bi ubrzo dobio tendenciju dobivanja smeđe-crne kombinacije, a to, onda, ne bi ninašto sličilo...  :toothy3:

r.e.!:
u biti razumijem etetre-a...
zamisliš nešto i onda ti ne ispadne kako je trebalo ispasti :dontknow:
pusti da ti sic prenoći jednu noć...

etetre:
evo vec je treca noc u igri, pa opet nis....   :hmh: :'(
pofotkat cu je, pa stavim gore...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju