Općenito > Retro-skuteri
tapeciranje sjedala
etetre:
baš tam.... :happy3:
klanc:
--- Citat: etetre - 23 Siječanj, 2007, 14:20:28 ---baš tam.... :happy3:
--- Kraj citata ---
a da li ti za tih 300 čuna daju i novu spužvu-pjenu i urede ono željezno postolje ili samo skroje presvlaku
etetre:
e to ti nebi znao, meni su spužva i federi u oke stanju, tako da ih nema potrebe uređivat, mislim da je s tim malo skuplje....
pa zakaj ne najdes u oglasniku neki sic na nekoj vespi kaj ju netko prodaje u dijelovima? mozes ga dobit za 100-200 kuna.... ak je za px.... tog bar ima....
klanc:
--- Citat: etetre - 24 Siječanj, 2007, 15:10:49 ---e to ti nebi znao, meni su spužva i federi u oke stanju, tako da ih nema potrebe uređivat, mislim da je s tim malo skuplje....
pa zakaj ne najdes u oglasniku neki sic na nekoj vespi kaj ju netko prodaje u dijelovima? mozes ga dobit za 100-200 kuna.... ak je za px.... tog bar ima....
--- Kraj citata ---
i meni je original dobar. ima za 150 kuna original nova presvlaka, al ja imam još jedan mislim da se zove giuliaro ili tak nekak, nema federe, dosta je veći i u dva nivoa. sic jebeno zgleda i udobniji je, al ga treba uredit. mislil sam na žutu vespu crno/žuto ili možda tamno crveno. imam ja njihov broj, pa bum pital, a ima i u Oroslavju jedni kaj rade za motore, pa bum i njih potražil i raspital se, vidio sam jedan njihov rad i odlično zgleda
etetre:
ne paše bijeli sic...... :sad3: ....šmrc....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju