Tehnički kutak > Blokade

El. blokada - skuter trokira

<< < (2/3) > >>

anabellas:
A s kojim kondenzatorima si sve probavo?

JogFromYamaha:
prodam ti ja blokadu koja bu delala

dr.mrgood:

--- Citat: anabellas - 19 Kolovoz, 2014, 11:11:59 ---A s kojim kondenzatorima si sve probavo?

--- Kraj citata ---

Na originalnom libertyevom auspuhu sa Italkitom kondenzator od 3.3 uF koji je super radio na 50 ccm cilindru, takodjer trokira. Ovaj put sa Tecnigas Trekom sam stavio od 10 uF i potenciometar, takodjer trokira.

anabellas:

--- Citat: dr.mrgood - 19 Kolovoz, 2014, 12:54:23 ---
--- Citat: anabellas - 19 Kolovoz, 2014, 11:11:59 ---A s kojim kondenzatorima si sve probavo?

--- Kraj citata ---

Na originalnom libertyevom auspuhu sa Italkitom kondenzator od 3.3 uF koji je super radio na 50 ccm cilindru, takodjer trokira. Ovaj put sa Tecnigas Trekom sam stavio od 10 uF i potenciometar, takodjer trokira.

--- Kraj citata ---

kupi 2.2 i 4,7 pa ces znat gdje treba trazit

anabellas:

--- Citat: anabellas - 19 Kolovoz, 2014, 13:10:56 ---
--- Citat: dr.mrgood - 19 Kolovoz, 2014, 12:54:23 ---

--- Kraj citata ---

budem i ja svoju testiro probo sam ju na drevu upalit na 30metara al nis ne trokira  :icon_thumright:
--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju