Općenito > Generalno o skuterima

MALOSSI SPORT 70 H2O

<< < (3/4) > >>

roby44:

--- Citat: Chupsy - 27 Prosinac, 2006, 22:22:25 ---Normalno da bude letio...

ipak će biti još jedan Tuned By Chupsy

--- Kraj citata ---

:laughing9:
a vidi ko je tu...  :toothy10:  :hello:

Mr J:
Necu stavljati slike jer mi se neda svako malo slikati prljavim rukama i to mi oduzima vrijeme...

Lezajevi i simerinzi su gore, blokovi su sastavljeni... Sada cekam da se diht masa stisne!

Vjerojatno ce biti tuned by Chupsy ako nebudem zadovoljan sa joined and tuned by Mr J (ipak Chupsy ima mnogo vise iskustva i znanja o skuterima i motorima od mene)  :icon_thumright:

Mr J:
Danas sam sastavio masinu komplet!
Malo rucno uhodavao lezajeve, radilicu klip i cilindar :)

Malo preradio Fergazer, izbusio provrt i nabio cjevcicu za vakuum jer frga je imala samo za benzin pa se ovo trebalo naknadno rijesiti... (5 min posla)

Sutra se malo poigrati oko prijenosa i malo estetski dotjerati blokove i to je to...

Cekam nosac kako bi pocela ugradnja na ramu...

OvErLoAd:
Neznam samo zašto si kupio kod benconyja (osim što ti je možda blizu), kad si za skoro iste novce u vukovarskoj mogao dobiti mhr replicu :(

Mr J:

--- Citat: OvErLoAd - 05 Siječanj, 2007, 20:31:08 ---Neznam samo zašto si kupio kod benconyja (osim što ti je možda blizu), kad si za skoro iste novce u vukovarskoj mogao dobiti mhr replicu :(

--- Kraj citata ---

Zato sto je to jedini kit za morini l.c. i ima ga samo bencony... Niti ja nisam odusevljen time ali eto, tako je... Mogao sam kupiti neki drugi kit i preradjivati ga ali nije mi se dalo.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju