Općenito > Generalno o skuterima
Serdarević
andre@26:
--- Citat: Marek - 01 Rujan, 2008, 12:45:38 ---Napravljena je stranica kako bi se ljudi mogli informirati.
www.serdarevic.com
Još nije dovršena u potpunosti al će biti uskoro.
--- Kraj citata ---
Šta ta stranica je još u izradi da nema nigdje nekih fotki auspuha i cijene?
Zanima me dali se proizvode samo topovi ili cijele grane od serdarevica?
DAMIR-RUNNER:
imas ti i topove i imas sve kako god ti zelis,evo sad vec mozes narucit pet oval, TT-5,namjenjan isključivo samo za skutere.Ima isto karbonski izlaz,karbonski ulaz i karbonsku šelnu i nosače i distance od TITANA,umjesto aluminija koji su do sad koristili.Ako se bude kupovao kompletan onda je puna cjena 2300kn,a samo lonac koji će se moć smontirati na staru granu 1950kn.
black-rox:
--- Citat: rakitje00 - 03 Rujan, 2008, 21:53:20 ---jel postoji serdarevic za xt 660 i jel rade te spuhuve u svetoj nedelji
--- Kraj citata ---
Postoji za sve samo nazoveš i dogovoriš se sa g.Serdarevićem
igor.sb:
taj serdarevic na derbi prducka bzvz
frend je imao isto na gp1 250 deaka sa malo razvaljenim onim limicima na pocetku, e to je bila brutalnost i grmljavina, ovo je 0 :dontknow:
ToNy:
ja cekam da frendu dode novi deak za VXR-a (1800-1900kn s granom),ako bude dobar narucujem ga u 12.mjesecu kad dode moja pila 8) ---> mozda tad bude i bozicni popust haha :binkybaby:
-> sto se tice serdarevica isto nije los,imao ga jedan frend na beverly-u 250 to se drecilo previse pa ga je skinio i vratio stari spuh (serijski) dok mu se radio prigusivac,stavio ga kasnije opet se dreci ali malo manje,sad gdje mu je taj spuh neznam,znam da mu je seriala sad ... dok npr. od exfreeridera ( kiche :icon_thumright: ) jako lijepo i uredno grmi :headbang: ...
vjerojatno je razlika u starom i novom modelu spuha ... nemam pojma ... drazi mi je deak-ov zvuk,dublji :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju