Tehnički kutak > Injection
Predstavljanje i problem sa apriliom ditech!
ranger94:
--- Citat: steeef - 17 Kolovoz, 2014, 13:33:34 ---pickup ako ne radi,nema iskre..to se da lako provjerit,babel od svječice se prisloni na par mm od rame i vidi se dal baca iskru il ne.
u tom slučaju svječica bi bila zalijana a ne suha.
trebalo bi izvadit i plavi injektor i vidit kak baca maglicu,ako ju baca uopće..
izvadi ga van,na njega stisni zeleni injektor da bude sve kak stoji na glavi i verglaj..
mora ić fina maglica,nesmije pljuckat.
prije toga moreš provjerit i zeleni injektor kad ga otšarafiš iz glave,mora u intervalima špricat ravan mlaz..meni se nekak čini ko da nemaš goriva u cilindru.
--- Kraj citata ---
steeef, najprije san proba zeleni od prijatelje pa isto, a u medjuvremenu san moj opra ultrazvucno tako da sam tu pogresku eliminira! Ponavljam, sutra cu probat sa ECU, eventualno jos plavi injektor(reda radi) i lamelice, a ako to nije, ne znan kako dalje...
neckheneck:
Ako se to počelo događati nakon pranja, jasno je da je voda ušla negdje gdje nije smjela ući.
Jesi skidao svaki đek, sve propuhao sa kompresorom?
Gledajući te kodove sve upućuje na nekakav prekid u instalaciji, ili ecu :dontknow:
Grale:
Ajde izmjeri fino kompresiju i pogledaj da ti ne bali negdje oko kompresora prije nego se opet deset strana raspise o sranju od diteka za kojeg trebas bit doktor znanosti masinerije da ga popravis.
ranger94:
Kompresiju cu izmjerit popodne, a ovo sam pregledao. Ne bali nikud, suv je ko barut! Grale, bi li ga ti uspija popravit? boga mi ko ga tebi ne bi doveza... Ocito u ovom gradu nemam kome? S kojom najnizom kompresijom mogu biti zadovoljan???
Grale:
Mislim da ispod 6 bara nebi bas trebalo bit.
Sitnice poput ciscenje filtera zraka si pretpostavljam napravil jer velis da ti je cadava svjecica, pa ocito zalije dok okretaji padnu na ler.
Btw kak radi na leru, jel ima dovoljne okretaje?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju