Općenito > Oprema
Koju kacigu kupiti za oko 1000kn?
3alfa3:
--- Citat: neos 123 - 13 Kolovoz, 2014, 12:39:26 ---Sta nema u sloveniji? Ili sam zabucao my bad znam da ima negde blizu vas gore
--- Kraj citata ---
Graz, Austrija
ivan94:
imas u novemi u draganicu dosta solidnih kaciga za 1000 kn, hjc i ostalih brendova..
pogledaj ponudu na njihovoj stranici
Tomi_ZG:
Jel zna netko kaj o Icon kacigama?
Vani su dosta hvaljene,kod nas ih baš i nema,probao sam ovaj model i kaciga je dosta dobra,u usporedbi s Nolan n86 i HJC tr1 ovak na grubo mi se čini bolja
http://www.viktormotosport.hr/oprema/zastitne-kacige/integralne/icon-helmets/icon-airmada-rubatone/
jony b.:
....baš mi se sviđa na prvi pogled, čitam recenzije i sve samo + evi, moram priznat da još nisam čuo za tu marku....
Tomi_ZG:
Ja sam čuo al nisam baš obraćao pažnju previše,kaciga je dosta solidna,probao sam ih dosta u tom cjenovnom rangu i ima svega,od dobrih do škatula,ta firma je kod nas nepoznanica pa nije popularna,evo jedan član foruma kaže za nju da je precijenjena i ne vrijedi i da bolje uzmem HJC,a nije ju ni vidio,ni probao,ni ništa :dontknow:
Normalno da ga neću poslušat jer nemam 15 godina ;D al ubiti se ne žurim s kupnjom i još ni sam ne znam kaj ću uzet jer čekam da malo padnu cijene s krajem sezone.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju