Općenito > Servisi
Kako (ne)rade serviseri,a kako uzmu lovu !? <<OBAVEZNO PROČITATI>>
DaBo:
--- Citat: gumy - 01 Rujan, 2008, 22:53:18 ---škaro je priča za sebe...
--- Kraj citata ---
Potpis.
Čuo sam i ja svašta za njih.
neer:
--- Citat: Crazy Kuree - 02 Rujan, 2008, 00:54:08 ---a j#bote a sam nisi znao, ako misliš na brtvu između bloka i cilindra tu se ne stavi nikakav dihtung samo namžeš silikonom za temp, naravno na minarelli AC pričam za tgb treba provjerit sqvish il da klip ne udara al čisto sumljam da bi išta škodilo, a taj semering, pa misli se na radilici, skineš odeš tamo gdje se prodaju ležajevi i semerinzi oni ti daju isti takav i riješeno
--- Kraj citata ---
ta shema s diht masom nije zdrava za skuter bar po mome previse blokovi primaju topline a i nije to to bez dihtunga najbolje stavit ..a za hebeni semering da nisu mogli nabavit to su sranja ima u shf-u ima svugdje za uzet ma to je gamad nemam rjeci .pa kao da su u skosu bolji,ova čmaruga sto prodaje nije znao sta su slajderi ja mu ostavim broj i prodjem cjeli grad da nadjem slajdere on mene nazove i kaze da nije znao da se to zove slajder vec on zna samo na distancere haha ja nevjerujem pa mi je uvalio dihtung za 100ccm tj burajz isao to kupit za mene i dao mu lik za 100ccm doslo mi da odem tamo i spalim taj dihtung majku im poljubim. :angry9:
Iwo SR Tuono:
čim sam vidio da su ti semering tražili tjedan dana odmah samznao o čemu je priča
Inače, 50ccm skuter nikad nebi odvezao na servis, nikad nikad, nemam povjerenja u te ljude jer taj je posao ko ni sebi ni svome da rade. Užas, si se žale na servise, a taj TGB uspiješ napravit sa nekih 300kn alata šta si kupiš i nešto svog uloženog vremena. Tek onda znaš da nešto imaš i da nešto valja.
crni:
ljudi moji sve je to istina što kažete ali dokle to vodi?!kakav je to poslovan način ako već nije međuljudski?!danas bi te svi sjebali,ukrali ti nešto i sve najgore!!
ako nešto znaš napravit,napravi pošteno,zato postoje novci da se naplati,a ako ne znaš zovi Genero i reci uzmite nam licencu mi ne znamo servisirat i popravljat vaše skutere i motore i ćao đaci.neće to tako ići....nekim stvarima se mora stati na kraj na ovaj ili onaj način!
budite pozdravljeni
Iwo SR Tuono:
Nije to problem samo sa skuterima. Pogledaj auto servise, servise za kamione i tome slično. Ima prijevoznika kojima je znači 10 kamiona isplatnije servisirat u Sloveniji i više povjerenja imaju u njihove servise nego ovdje u HR.
Tko god ne radi svoj posao pošteno jednog dana mu dođe kraj, a samo mi je žao šta ima servisa koji su bili ok u početku i onda kad ih krene razbahate se. :nono:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju