Tehnički kutak > Tuning skutera

sr150 ili sp180

<< < (6/16) > >>

igor.sb:

--- Citat: shegy - 31 Kolovoz, 2008, 22:03:44 ---covjece 50 kubika se ugrije.. kak onda 150 bez vodenog???

--- Kraj citata ---

najbolje da se ne grije i da je masina hladna

kakve veze sto je 150...lose su ti usporedbe

duje87:
sp180..jednostavnije,nego uzet od srke pa dat 2400kn za kit da bi bila ekvivalentna snazi spu..a tesko ces nac dobar polovan 172,dakle pravac piaggio i izdvojis toliko para da mos kupit cilu masinu od spa. i jos ako kupujes masinu od spa,lipo kupis s diskon odma,a da oces na srku stavljat disk,opet se imas jebavat,trazit dijelove koji nisu toliko jeftini kad ih kupujes pojedinacno i ulozit tu jos masu para..

dakle ne znan sta se tu uopce ima razmisljat.. kome se to kvari masina od spa..ja kad svoju slozin iz novih dijelvoa 30 000 bez otvaranja,a to nije maloi na 30 iljada lipo prstene, lezaje,semerinfge i pumpu vode (cca 1000kn),pogledas radilicu i deeri dalje

[SB]Replica 180:
duje odi spat  ;D ;D ;D   , jedino se tebi sp nikad niej rasipa , svi ostali smo vodili rat  :binkybaby: :binkybaby:, mora da postoji neka kvaka,
bice da je do mestra  .....pusa cajkasu  :toothy12: :toothy12:

robert:

--- Citat: [SB]Replica 180 - 31 Kolovoz, 2008, 21:51:46 ---
--- Citat: robert - 31 Kolovoz, 2008, 21:47:21 ---mislim da bi bilo jednostavnije staviti mašinu od sp-a na tvog runnera nego od srke!

--- Kraj citata ---

to robert reci ti njemu! , bolje od sp na runnera , ha ??? nije bitno sto su blokovi identicni .... :dontknow: :dontknow:  biseru!!

ja sam imao sp , sad imam sr....za takvu preradu isao bi samona 150ili 172 AC .....zboj jednostavnosti  :icon_thumright:

Shegy.....samo LOL, kao i malac koji se javio na ss, veli da mu frend ima sr150DD serijski ....jep....kako ne ...

--- Kraj citata ---
identični blokovi?
nek me  vrag nosi ako sam to primjeti a danas oba pred nosom imao!
mislio sam više na kemijanje sa nosačima da bi možda lakše išlo! ali samo "možda"!

igor.sb:

--- Citat: duje87 - 31 Kolovoz, 2008, 22:12:57 ---sp180..jednostavnije,nego uzet od srke pa dat 2400kn za kit da bi bila ekvivalentna snazi spu..

--- Kraj citata ---

nemoj tako, reci jaci od sp-a  :icon_tongue:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju