Tehnički kutak > Tuning skutera

sr150 ili sp180

<< < (3/16) > >>

SlowRider:
Ja mislim da nece nista biti od toga  :sleepy2:

shegy:
samo malo... jel sr150 ima vodeno hladjenje???

igor.sb:

--- Citat: robert - 31 Kolovoz, 2008, 21:47:21 ---mislim da bi bilo jednostavnije staviti mašinu od sp-a na tvog runnera nego od srke!

--- Kraj citata ---

zasto?

--- Citat: SlowRider - 31 Kolovoz, 2008, 21:48:38 ---Ja mislim da nece nista biti od toga  :sleepy2:

--- Kraj citata ---

i ja mislim  :toothy11:

--- Citat: shegy - 31 Kolovoz, 2008, 21:49:09 ---samo malo... jel sr150 ima vodeno hladjenje???

--- Kraj citata ---

ne

[SB]Replica 180:

--- Citat: robert - 31 Kolovoz, 2008, 21:47:21 ---mislim da bi bilo jednostavnije staviti mašinu od sp-a na tvog runnera nego od srke!

--- Kraj citata ---

to robert reci ti njemu! , bolje od sp na runnera , ha ??? nije bitno sto su blokovi identicni .... :dontknow: :dontknow:  biseru!!

ja sam imao sp , sad imam sr....za takvu preradu isao bi samona 150ili 172 AC .....zboj jednostavnosti  :icon_thumright:

Shegy.....samo LOL, kao i malac koji se javio na ss, veli da mu frend ima sr150DD serijski ....jep....kako ne ...

SlowRider:
Ako ima velik kiler sa ventilatorom onda mu nije problem spojiti 2 crijeva, i ostaviti orginalnu rucicu kocnice jer nema iza bubanj. :dontknow: iako oko LC masine ima vise posla.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju