Općenito > Generalno o skuterima

Sto kupiti ?

(1/6) > >>

Top_gear:
Vidim da je slicna tema vec otvorena ali mene zanimaju maxi skuteri , sada trenutno vozam burgmana 250 i doslo je vrijeme za kupovinu neceg jaceg i novijeg , mota mi se par skutera po glavi pa bih htio cuti iz prve ruke iskustva , performanse , kvarovi, nedostatci itd

Gilera gp800
Yamaha tmax 500
Suzuki burgman 650

walkay:
Nova Yamaha Tmax 530 je najjaca od svih, skup ko vrag a ni servis nije jeftin ali je zato pravi skuter.

Top_gear:

--- Citat: walkay - 09 Kolovoz, 2014, 14:36:31 ---Nova Yamaha Tmax 530 je najjaca od svih, skup ko vrag a ni servis nije jeftin ali je zato pravi skuter.

--- Kraj citata ---

Nisam mislio na 530 nego na 500, cijena joj je stvarno visoka

Josip-98:

--- Citat: walkay - 09 Kolovoz, 2014, 14:36:31 ---Nova Yamaha Tmax 530 je najjaca od svih, skup ko vrag a ni servis nije jeftin ali je zato pravi skuter.

--- Kraj citata ---

Walkay nije nista skupo onome ko ima, u Splitu je pun grad tmaxova  a voze ih najcesce pomorci
Da sam na  tvom mistu uzea bi gp 800 nade ih se jeftino po njuskalu

Tomi_ZG:

--- Citat: Top_gear - 09 Kolovoz, 2014, 14:03:59 ---Vidim da je slicna tema vec otvorena ali mene zanimaju maxi skuteri , sada trenutno vozam burgmana 250 i doslo je vrijeme za kupovinu neceg jaceg i novijeg , mota mi se par skutera po glavi pa bih htio cuti iz prve ruke iskustva , performanse , kvarovi, nedostatci itd

Gilera gp800
Yamaha tmax 500
Suzuki burgman 650

--- Kraj citata ---
A Benđola? Vidio ga neki dan,boleština.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju