Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Put na more (Bjelovar-Vodice-Bjelovar)

<< < (4/5) > >>

ljubo46:
pozdrav
evo danas stigao doma u 16:30 nakon 440km
jucer smo odradili 480km i to u 10h vožnje jer smo dosta stajali i odmarali. velike vrucine i tako to..
uglavnom odvoženo je ukupno 920km... :toothy9:
sve proteklo po planu savršeno.. a svom Nexusu skidam kapu na odrađenom poslu...zvjer je i nedam ga za ništa na ovom svijetu..
brijegove ni ne osjeti..nema pada preformansi ni nakon 400km pređenih na +30 stupnjeva...šta drugo reci nego evo vam dolje tridesetak slikaaaaaa... ;D ;D

ujutro polazak iz Bjelovara, točimo već u Zagrebu pa reko da budem bez brige do Senja..

Prvi put stajemo na autocesti A1 prije ulaska u tunel mala kapela..

Poslije izlaska iz tunela mala kapela, bilo nekako zima 18 stupnjeva sve do Senja..
u Senju točimo i slikamo..

Nastavljamo po magistrali i divimo se nevjerovatnom pogledu na more....

Kad stanem i skužim da magistrala i njen grip papaju gume ko ludi...al se zato naginješ do koljena...hahah

Karlobag

Maslenički most

Nastavak..........

3alfa3:

--- Citat: ljubo46 - 11 Kolovoz, 2014, 18:59:12 ---Kad stanem i skužim da magistrala i njen grip papaju gume ko ludi...al se zato naginješ do koljena...
--- Kraj citata ---

Zato sam i napisao da je od Senja do karlobaga  (zapravo, Starigrada) pista.
Da vidis na sto moje gume lice nakon tih 60tak km (Senja Karlobag).... Ko da ih je neko cudoviste prozvakalo  :toothy12:

Josip-98:
Odlicnoooo  :headbang: :headbang:
Zasto niste vise ostali nekako 1 dan je po meni malo  :sad1: :sad1:

ljubo46:
Stižemo polako u Zadar...

Prekrasan grad...

Nastavljamo dalje i dolazimo do vranskog jezera..

I evo Vodica ali jutros smo ih tek slikali..prije polaska..

Od Vodica Prema Kninu...

Knin tvrđava

Evo šofera... ;D

Stara cesta što reci nego fenomenalna...nema gužve, nema jako velikih zavoja, pa se negdje možeš povesti i preko 120kmh
Nema ni rupice na asfaltu..savršenstvo..

Stali malo u Rastoke

ljubo46:

--- Citat: 3alfa3 - 11 Kolovoz, 2014, 19:09:35 ---
--- Citat: ljubo46 - 11 Kolovoz, 2014, 18:59:12 ---Kad stanem i skužim da magistrala i njen grip papaju gume ko ludi...al se zato naginješ do koljena...
--- Kraj citata ---

Zato sam i napisao da je od Senja do karlobaga  (zapravo, Starigrada) pista.
Da vidis na sto moje gume lice nakon tih 60tak km (Senja Karlobag).... Ko da ih je neko cudoviste prozvakalo  :toothy12:

--- Kraj citata ---
Da vjerujem ti..ma to su extremni uvjeti..haha

--- Citat: Josip-98 - 11 Kolovoz, 2014, 19:10:34 ---Odlicnoooo  :headbang: :headbang:
Zasto niste vise ostali nekako 1 dan je po meni malo  :sad1: :sad1:

--- Kraj citata ---
Bio sam nedavno tjedan dana u Vodicama na odmoru s autom, pa sam se iskupao i izdovoljio..a ovo sad je bila samo vožnja i noćenje, iako sam i jučer bio na kupanju... :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju