Tehnički kutak > Tuning skutera
Peugeot speedfight 2
acosp:
Znači ipak nije sve tako crno kao što sam pročitao na većini foruma, hvala vam puno :notworthy:, čim bude lijepog vremena počinjem ga sređivati i biće sličica! ;D i samo još nešto za spuh kod mene je serijala pa me interesuje isplatili se uzeti polovan zx ili novi, jer sam.mislio zamijeniti ovaj svoj, i vidio sam da za zx trebaju rolnice njemu odgovarajuće pa me jako interesuje koje da stavim jer koliko mi se čini pročitao sam da su im serijske na speedfight-u 8.0g?
SF2 Freak:
Uzmi zx ili tt i rolice 6.7 tako negdje približno
acosp:
E ako može još samo jedna mala pomoć, kod mene na lijevom prekidaču imaju 3 stepena ja mislim da ide pozicija-kratko-dugo, s tim da na desnom nemam ništa osim dugmeta za paljenje,a naravno taj prekidač mi se pokvario i neki mi lik nudi sa 2 stepena i tvrdi da je isto, u pitanju je ovaj dole lijevi prekidač
Dino-X race:
Ti imas sad ovaj lijevi donji sa crnom tipkom? Takvi su isli na novije godiste sf-a, kako funkcionira pozicija kad nemas pozicije original? To je ako stavis sam zarulje? Ovaj gore sa plavim ti ima samo dugo-kratko. Ako nemas pozicije stavi taj.
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
acosp:
da kod mene je sada taj sa 3 i hoću ga opet jer planiram stavljati poziciju...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju