Tehnički kutak > Tuning skutera
elektronska daljinska blokada - pure jet
Mr J:
--- Citat: Miljac - 11 Prosinac, 2006, 12:15:50 ---MR. J,
ti ne bi znao kako do dođem do ovih iz Osijeka....već sam naletio na jednog forumaša koji je možda znao, ali nisam reagirao na vrijeme i rasprava je izbrisana....
--- Kraj citata ---
Raspitat cu se
Miljac:
Prokleto direktno ubrizgavanje. :angry9:
Kao da mi nije dovoljno 2 godine zahebancije sa nečistim gorivom...nego još sad i ovo.
Aditivi, učestale zamjene filtera goriva, pažljivo biranje benzinske crpke, trokanje, učestalije čišćenje svjećice, slabiji start.....
Nije ni čudo da su početkom godine odlučili ne uvoziti modele sa direktnim ubrizgavanjem na ovo tržište.
U vrijeme kupovanja, ja se nisam ni približno dovoljno zainteresirao za ovaj problem (oh no, how stupid i was :angry9:), a sad još i šećer na kraju s blokadom..
Baš me zanima kako ostali vlasnici skutera sa "pure jet technology" riješavaju ovaj problem blokade u ZG-u....pritom ne mislim na privremenu blokadu gas sajle i ine kućne radinosti..... ???
Mr J:
--- Citat: Miljac - 11 Prosinac, 2006, 12:30:59 ---Prokleto direktno ubrizgavanje. :angry9:
Kao da mi nije dovoljno 2 godine zahebancije sa nečistim gorivom...nego još sad i ovo.
Aditivi, učestale zamjene filtera goriva, pažljivo biranje benzinske crpke, trokanje, učestalije čišćenje svjećice, slabiji start.....
Nije ni čudo da su početkom godine odlučili ne uvoziti modele sa direktnim ubrizgavanjem na ovo tržište.
U vrijeme kupovanja, ja se nisam ni približno dovoljno zainteresirao za ovaj problem (oh no, how stupid i was :angry9:), a sad još i šećer na kraju s blokadom..
Baš me zanima kako ostali vlasnici skutera sa "pure jet technology" riješavaju ovaj problem blokade u ZG-u....pritom ne mislim na privremenu blokadu gas sajle i ine kućne radinosti..... ???
--- Kraj citata ---
A tako ti je to... svatko se snalazi kako zna sa onim sto ima... Evo ti uputstva za instalaciju limitrona a poslije cu dobiti i br deckiju iz Osijeka pa ti ga postam!
http://img50.imageshack.us/img50/2951/limitron0001qr0.jpg
http://img138.imageshack.us/img138/2461/limitron0002mj1.jpg
Miljac:
Tenks
roby44:
to nije samo tako, trebat ces taj uređaj, kolko sam skuzio, cijeli skup elektronike regulira ubrizgavanje. nije ko na karbu, CDI je zapravo samo prekidac.
i treba pazit kako spojit jer vrlo lako sve ode..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju