Tehnički kutak > Tuning skutera

viva city pomooooc

<< < (2/3) > >>

monster:
A gle za sad jos nije cviknuo...
..napravio sam 3000 od generalke i to gazenja...dnevno po 120 km..
ak cvikne ide opet veci klip...
Stavio sam auspuh od sf 2 lc-a i skuter uopce ne ide....

anabellas:
ne znam zas bacas pare na kit ak idu skuteri ko i serijale sa uspuhom?
na 12 vozit je kockanje i nejde ni priblizno kao sa 17
a auspuh također serijski valjda 20% manje snage daje  :angry7:

vidim da trazis informacije kaj bi promjenio i kad ti kazemo onda kazes "nek on samo vozi kako je" haha  :icon_thumright:

monster:

--- Citat: anabellas - 04 Kolovoz, 2014, 17:54:48 ---ne znam zas bacas pare na kit ak idu skuteri ko i serijale sa uspuhom?

vidim da trazis informacije kaj bi promjenio i kad ti kazemo onda kazes "nek on samo vozi kako je" haha  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

sorry ak tak ispada...
zelim prvo stavit neki rezonantni auspuh jer ak prvo savim fergazer necu nista dobit
jer me i dalje auspuh koci...bar ja tako mislim..ispravite me ako grijesim..

anabellas:

--- Citat: monster - 04 Kolovoz, 2014, 18:10:34 ---
--- Citat: anabellas - 04 Kolovoz, 2014, 17:54:48 ---ne znam zas bacas pare na kit ak idu skuteri ko i serijale sa uspuhom?

--- Kraj citata ---

sorry ak tak ispada...
zelim prvo stavit neki rezonantni auspuh jer ak prvo savim fergazer necu nista dobit
jer me i dalje auspuh koci...bar ja tako mislim..ispravite me ako grijesim..

--- Kraj citata ---

gle ako stavis auspuh trebat ce imat jos bolje hlađenje sto 12 fergazer ne omogucuje
ja nebi na tvom mjestu prvo auspuh neg fergazer
daju se nac koristeni i spuh i karb za malo love tako da trazi unaprijed uletit ce nesto  :icon_thumright:

sve je bolje nego da ti se kit rasipa, auspuh nije kritican sto se tice zdravlja termo grupe ali fergazer je

ajlavsrku:
i ovako je upitno kako ce i koliko to trajat na 12 karbu,a stavis li prvo auspuh na tome pogotovo jer i da je serijala sa rezonantnim spuhom bila bi potriba za vecim karbom,a na kitu i auspuhu je 17.5 barem must have i onda poslusaj kad ti se kaze,negovori ti niko za zlo,puno njih ode zna,puno njih se opeklo na nečemu tako da iskustva i komentari ode služe da se drugima ukaže na neke stvari,a tebi se ukazalo na 17.5 karb ko pod broj 1 a onda odma skupljaj pare i nadji neku rezu tipa zx ili tako nesto i vozi dalje...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju