Tehnički kutak > Tuning skutera

Polini Evolution kit + reverse vs malossi sport + reverse

<< < (4/5) > >>

dhorvat:
A ja sam vozio kod frenda na roxu italkit alu s jednom karikom, na 12 PHBN delortu, serijskom spuhu s katalizatorom i motor je išo osjetno bolje nego mrtva serijala. Kupio ga je takvog i svi smo mislili da je serijala cilindar gore dok ja nisam to rastavio i vidio. Zato kažem da pitanje stoji.

Baš kako se kaže, nema glupih pitanja samo glupi odgovori  :toothy12:

dr.mrgood:

--- Citat: dhorvat - 04 Kolovoz, 2014, 16:03:52 ---A ja sam vozio kod frenda na roxu italkit alu s jednom karikom, na 12 PHBN delortu, serijskom spuhu s katalizatorom i motor je išo osjetno bolje nego mrtva serijala. Kupio ga je takvog i svi smo mislili da je serijala cilindar gore dok ja nisam to rastavio i vidio. Zato kažem da pitanje stoji.

Baš kako se kaže, nema glupih pitanja samo glupi odgovori  :toothy12:

--- Kraj citata ---

Mozes ti to vozit, ali ti je to isto kao da imas BMW sa 250 konja koji ima u bunkeru 10 vreca cementa.

ajlavsrku:
pa i nije loše imat 10 vrića cimenta,šta ti znaš kad ce uletit neka bauštela hahaha  ;D

cvele60:

--- Citat: 3alfa3 - 04 Kolovoz, 2014, 15:15:46 ---Sta ne valja u kombinaciji matorac i dobra pi*ka?  ;D

--- Kraj citata ---
Zavisi od matorca...al obicno je u pitanju mek ku***  :icon_biggrin: mada ima sad "pomagala" da ziva guma postane celik  :laughing7:

dhorvat:

--- Citat: ajlavsrku - 04 Kolovoz, 2014, 18:20:35 ---pa i nije loše imat 10 vrića cimenta,šta ti znaš kad ce uletit neka bauštela hahaha  ;D

--- Kraj citata ---

pa nije samo za bauštelu... I ak kiša padne ne do bog  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju