Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
projekt 2009 GILERA RUNNER
spyke#1:
--- Citat: mrcina - 14 Rujan, 2008, 19:13:49 ---pa ime ti kaže plinski ti je punjen plinom a običan uljem.
plinski ti nema onaj donji dio kao običan jer kod njega plin radi sav posao oko tvrdoče amortizera a kod običnog donji ring sa stupnjima tvrdoče amortizera.
--- Kraj citata ---
I plinski je amortizer punjen uljem. Može biti jednocijevni i dvocjevni. Rade na istom principu(inertni plin(obično dušik) je stlačen. Taj plin drži ulje pod tlakom. Tak se spriječava pjenjenje ulja i stvaranje parnih mjehurića - poboljšava se prigušenje vibracija) , samo što jednocjevni nema zasebni prostor za izjednačavanje, nego ima klip(plivajući klip-bez klipnjače) koji odvaja plin(plinski jastuk) od ulja.
MaLi_OdvALjivAc:
--- Citat: master_o_fight - 20 Rujan, 2008, 16:36:58 ---
--- Citat: Ivan SP - 20 Rujan, 2008, 16:26:39 ---skuter ide piči svira necu još vraćat plastike radi štelanja i onda finiranje.....i ako sve bude po planu ići će neke naljepnice.....
--- Kraj citata ---
a pjeva li? :laughing3: :happy3:
--- Kraj citata ---
peva, kavasaki kavasaki kad juri po putu .... :0
rossi46:
svaka pohvala za projekt.osobito mi se sviđa redoslijed kako si ga sređivao...izvana plastike i sitnice prvo da izgleda tip top pa mašinu i to.....upravo tim redoslijedom ja idem.. :icon_thumright:
Ivan SP:
e pa nije stalo evo danas sam kupija auspuh TP Top line koji ide uz moj kit evo i koja slika
ali sad skuter ne ide s mista..jeli to do rolica federa?
replcnt:
dobar spuh, lijep, velik, sviđa mi se kako je zavijen, nije ko Leo skoro pa ravan
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju