Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

projekt 2009 GILERA RUNNER

<< < (56/76) > >>

Kenny:
ne kuzim kakve veze ima to sto je vlasnik prije tebe imao sve razlicite vide po deklu?  :icon_scratch: bar vide nisu skupe, lako kupis sve iste.

neer:
najjace mi u odrazu dekla neki lik drzi srednjaka  :thefinger:

Skopa:
To sam ja  :toothy9: Da se vidi kako sam dobro ispolirao  :laughing3: :laughing3: :laughing3:

Ivan SP:
nema veze kenny ngo je napravio duboke friževe po deklu a to je mukotrpno za poliranje zato ću napraviti nešto neobično  :)

Ivan SP:
evo me opet sa cjelodnevnog reporta
-krenulo se u 10 sati s ciljem sve šta imamo ispolirat ispolirat ce doktor ŠKOPA a ja i JOKE ćemo izraditi undertail os smole i vlakana..
kreunulo je super lip dan sve kao naručeno
-složili smo jedne stare bočne plastike napravili šablonu i krenuli sa vlaknima i smolom,dok je moj prika ŠKOPA marljivo polirao(ZAISTA SVAKA MU ČAST)

rep smo dovršili(moram prebacit slike sa moba od kolege) sve šta je trebalo ispolirati ispoliralo se
zatim čišćenje blokova od masnoće(doduše nije je ni bilo :toothy9: :toothy9:) i primer za aluminij te filer jer i blokovi idu u crno
ali tu je nastao mali trik sa deklom tako želim da bude i tako će ostat deklo ce biti pola poloirano a pola bojano za sada izgleda super jakoo sam zadovoljan
a sada slike

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju