Ostalo > Svijet računala i mobitela

Najbolja opcija za internet?

(1/4) > >>

Grale:
Ajmo stručnjaci, ja nisam tolko u tome :D
Trenutno doma imam optimu, još mjesec il dva pretplate, neznam napamet, živcira me kaj moram plaćat jebeni telefon, koji služi za to samo kaj me kreteni zovu za ankete i takve gluposti, i plaćam priključak za k.

Kakve opcije predlažete kao najpovoljnije?

U kući su mi spojena bar 2-3 laptopa na net i barem 2 mobitela, nekad i više, znači treba mi nekaj kaj se more istovremeno koristit na više uređaja, tak da stick tu ispada :dontknow:

Neznam jel postoji kakav uređaj koji prima karticu (po mogućnosti da ima LTE), i dijeli vezu (HotSpot)?! To ako postoji bilo bi idealno.
Tak nekaj sam brijal da postoji u android tv-u, ali ne nalazim baš previše informacija da u njega ulazi kartica. To bi bilo odlično da su kinezi izmislili, automatski za neku sitnicu nemoram palit komp jer prek tv-a morem na net, a i da podržava hotspot (ko i mobiteli), morem se spajat sa svim i svačim na njega.

Znači, jel postoji kakva takva slična stvar ili ja samo razmišljam ispred vremena? :toothy9: :toothy9:

GUGY:
Bonbon... Uzmes bon od 80kn i dobijes 5giga u 4g za 45kn. Nemogu ti uploadat sliku prek tapatalka al ima ti tp link da radi kao router..

Sent from Nokia Lumia 625 using Tapatalk

GUGY:

Grale:
Da, da, to sam i mislil ili bon bon ili t-com nekaj na bonove il kaj već imaju u ponudi.

Znači uštekaš to sranje u njega i on služi ko hotspot prek kojeg se s wifiom spajaš s drugim uređajima?
Kolki je domet toga, jer se more koristit po kući ili samo u prostoriji?

Naišel sam na nekakve hotspot uređaje na netu, tipa ono Verizon 4g hotspot device, al slabo ih viđam po ebayu i sl.
A i brine me da ti kineski nebi imali mogućnost povezivanja više od 2-3 uređaja na njega...

GUGY:
Cijena ovoga tp linka ti je oko 150kn. Moze se spojit 8 uredaja na njega.. Mozda i vise al taj je broj u postavkama postavljen. Moja kuca i dvoriste su full pokriveni signalom. Samo ja nemam 4g (lte) stick nego ovaj tele2 otkodirani. Nisam ni pokriven 4g mrezom pa nema potrebe. Inace 5giga ne uspijem potrosit preko mjeseca. Prosli mjesec mi je propalo 800mb. Ne koristim youtube ne skidam filmove itd.. Znaci samo fb, 4umi, mail, poneki upload slike i to je to.. Prije sam imao max trio od Tcoma i svaki mjesec ode min 350kn.. A gdje su jos bonovi za zenu i mene.. Presli smo svi na Bonbon i preporodio se.. 2 mobitela i internet stick max 150 mjesecno..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju