Sportski kutak > Sve vezano za stunt

stunt bar

<< < (3/3)

YamahaSpy:
To zovu 12 o clok bar jer ti motor stoji kao kazaljka u 12h. Nije zavareno nego su izbušene 4 rupe u rami i stegnuto. To je radio Waynder, pa je imao jedan frend isto na spyu i onda sam ja to kupio od njega jer je kupio aeroxa pa vise ne pase.

stark1:

--- Citat: RimSo - 31 Kolovoz, 2008, 17:28:12 ---
--- Citat: YamahaSpy - 31 Kolovoz, 2008, 12:56:54 ---Pa kupi kvalitetnu sajlu Sto tamo nema yamaha shop? Za pocetak sjedi iza na onaj "spojler" i odrezi blatobran po onoj crti jer ce ti strugat po cesti. I kada naucis vozit sa nogama dole onda mozes dizat kak oces.

--- Kraj citata ---

U tome i je problem..nema nijednog Yamaha shop-a..da ima to bi možda malo i drugačije izgledalo..ali što se tiče dizanja ma valjda da i ja uspijem..inače šta si ono navario nazad da ti staji kad se podigneš ?

--- Kraj citata ---
semitex u sarajevu

RimSo:

--- Citat: gigo_sf2 - 31 Kolovoz, 2008, 23:14:44 ---
--- Citat: RimSo - 31 Kolovoz, 2008, 17:28:12 ---
--- Citat: YamahaSpy - 31 Kolovoz, 2008, 12:56:54 ---Pa kupi kvalitetnu sajlu Sto tamo nema yamaha shop? Za pocetak sjedi iza na onaj "spojler" i odrezi blatobran po onoj crti jer ce ti strugat po cesti. I kada naucis vozit sa nogama dole onda mozes dizat kak oces.

--- Kraj citata ---

U tome i je problem..nema nijednog Yamaha shop-a..da ima to bi možda malo i drugačije izgledalo..ali što se tiče dizanja ma valjda da i ja uspijem..inače šta si ono navario nazad da ti staji kad se podigneš ?

--- Kraj citata ---
semitex u sarajevu

--- Kraj citata ---

Aha..preskupi su stari..a i meni je bliže doći u ZG ili naći nekog da to uradimo preko pošte nego otići u Sarajevo..

White:

--- Citat: te-te-ac - 30 Kolovoz, 2008, 18:54:22 ---sve super samo snimi nest - slika govori vise od 1 000 rijeci a video 1 000 000 000 000 000 rijeci tako da  :toothy10:

--- Kraj citata ---

nabaci video ak stignes vako izgleda vrlo dobro... :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju