Općenito > Servisi
Preporuka za servis na Trešnjevci?
3alfa3:
zaboravi e chok i nabavi rucni.
Tomi_ZG:
--- Citat: Dino-X race - 27 Srpanj, 2014, 20:13:54 ---Nisam mislio na ovakav, ovo je rucni. Ima el.zamjenski ja sam mjenjao prije godinu i pol oko 120 kn je bio i od tada vise nemam problema sa paljenjem. Potrazit cu link kad budem na kompu sad sam preko moba.
--- Kraj citata ---
Bilo koji el. će počet opet srat,jedini ispravan čok je ručni s kojim sam dirigiraš po potrebi,ak nema mjesta za pull up verziju nek naruči conversion kit i sajlu,ima na attacku sve skupa za nekih malo više od 20 eura.
Dino-X race:
Neznam kazem da ja nemam problema na sf-u evo vec godinu i pol a na Vivi imam isti takav zamjenski od 2007. god i radi ko i prvog dana. U biti ti zamjenski od stotinjak kuna su puno kvalitetniji od originala sta stave u tvornici. A novi original je valjda oko 600-700 kn.
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
JogFromYamaha:
odi do maraca na servis, jeftino i zna covjek pezole a i nije tak daleko
SlayForMoney:
--- Citat: Dino-X race - 27 Srpanj, 2014, 20:29:19 ---Neznam kazem da ja nemam problema na sf-u evo vec godinu i pol a na Vivi imam isti takav zamjenski od 2007. god i radi ko i prvog dana. U biti ti zamjenski od stotinjak kuna su puno kvalitetniji od originala sta stave u tvornici. A novi original je valjda oko 600-700 kn.
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
--- Kraj citata ---
daj mi link da ga naručim, ako i onda ne bude valjalo onda ga vozim na servis.
Jog, o kome je riječ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju