Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG Power

<< < (2/2)

nrgpower22:
evo jos jedan radan dan, u malo manjoj mjeri radan ali bitno je da se radi zar ne? :laughing11: ovako danas sam ocistio, odmastio, oprao blokove i malo vodobrusnim fine granulacije ispoliro spoj blokova ocistio staru diht masu i cilindar mi je stigao sa busenja momci su super obradili cilindar pa evo par slika od danas

odradim tu i felgu fino dok imam priliku

za sada je to to sutra necu nista radit odmorit cu pa prekosutra krece sklapanje polako ali sigurno  :icon_thumright:

nrgpower22:
tek sad vidim koliko se oteglo ovo sve a i ja sam zapustio temu pa malo da dignemo to sve iz mrtvih, masina je pri kraju danas sam uradio dosta posla a i jucer tako da evo slike sta se radilo sutra se nadam da ce prvo paljenje biti uspjesno odradjeno  :toothy9:
da vas ne tusim sa slikama i sa svim objasnjenjima evo ukratko radilica polovna presla oko 10k u odlicnom stanju, novi lezajevi i semerizni, vodena pumpa nova, klip i karike nove, cilindar probusen za pola mm, zvono polini evolution, iglicasti novi, malossi mhr pakne prednje - zadnje dihtunzi novi i trenutno ugovaram kupnju tt-a od prijatelja jednog kojem sam dosta pomogao i dao dijelova pa ce vjerovatno to biti po dobroj cijeni kupljeno evo i slika

evo i alat koji sam izradio da nabijem semering na strani variomata i odlicno je posluzio

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju