Tehnički kutak > Tuning skutera
Minereli - Remen
dhorvat:
--- Citat: aprilija top - 03 Rujan, 2008, 16:08:54 ---inace kad se kupuje remen minarelli npr mallosi na kutiji pise sr,arox,area51,neos itd ili druga tipa yog,sonic u tome je stvar
--- Kraj citata ---
Svaki put kad sam kupoval remen tražil sam za Yamahu Aerox LC 50ccm dve-hiljade-prvu godinu i već dva puta sam dobio krivi remen. U petak stiže original remen koji mi je s TOP-ovim variomatom došo i sad bumo vidli.
Javim doživljaje :icon_tongue:
BTW. 2Tsestro, nemoj se pravit previše pametan, nemoj da moram reć kak si mislil da ti MHR replica ide predobro sa 7,5 grama rolicama :toothy9:
Lepo sam ti govoril mjesecima da to nisu bile 7,5 grama rolice, a nisi mi vjeroval dok nisi kupil 6,8 grama koje su bile preteške :jerk:
Sreća kaj postoji ovaj forum... nešto ćeš i naučit :icon_biggrin: :toothy9: :icon_biggrin:
2TDottore:
Odj... Kad ces me nesto sljedeci put pitat kad neces znat kaj da radis reci cu ti samo ovako. Odi na forum tam ti sve pise kad se ja pravim pametan. :icon_tongue:
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 03 Rujan, 2008, 23:31:05 ---Odj... Kad ces me nesto sljedeci put pitat kad neces znat kaj da radis reci cu ti samo ovako. Odi na forum tam ti sve pise kad se ja pravim pametan. :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
Sve shvaćaš ozbiljno!
A ja se zafrkavam :'(
dhorvat:
Pitanje:
Zna li netko koji točno Minarelli imaju ove remene
738 x 16.5 x 28 =
16.5 x 751 =
i dal postoje još koje dimenzije?
cvele60:
To sa remenima za minareli je zajebano -evo primera
http://www.wms-online.de/product_info.php/cPath/400_118_401_91/products_id/1104
ima nekoliko dimenzija -zavisi dal je kelvar ili obican,a razlika je i u sirini i duzini[ne velika al postoji] :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju