Tehnički kutak > Tuning skutera
Minereli - Remen
gumy:
kod što je igor dao je ispravan, remen me izašo oko 160 kuna...
2TDottore:
--- Citat: dhorvat2 - 31 Kolovoz, 2008, 16:05:42 ---
--- Citat: 2TDottore - 30 Kolovoz, 2008, 17:45:10 ---Fakat.Kaj filozofiras.Uzmi remen od covjeka ili ga naruci kod piccila.Postarina ti je negdje oko 50kn mislim ili ak ti se da zaletimo se skuterima do SB ili ST. :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Sestro, ne zaje...! Složi si skuter da ide bolje od mojeg i onda se javi :toothy9:
Sa serijskim spuhom koji ima skoro 50 hiljada i pohabanim remenom i sa kraćim prijenosom od tebe i 17 hiljada na trofiju, opet me nemaš na krajnjoj.
Ja ti savjetujem da dofuraš tu klamotu do mene i da ti ja to složim :icon_tongue:
Odj... Popapo sam te za dorucak tebe i tvoju klamotu a ti se izvlaci i dalje na pohabane stvari pa zato suti i ne prigovaraj da ti se opet ne desi ista sudbina. :icon_tongue: :icon_tongue: :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
aprilija top:
decki ste culi za KRATKI I DUGI MINARELLI vidim da niste sutra stavljam slike i obnjasljavam ako hocete
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 31 Kolovoz, 2008, 22:33:38 ---
Odj... Popapo sam te za dorucak tebe i tvoju klamotu a ti se izvlaci i dalje na pohabane stvari pa zato suti i ne prigovaraj da ti se opet ne desi ista sudbina. :icon_tongue: :icon_tongue: :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
Popapo si me :toothy9:
de tiho budi !
Očemo zamijenit samo pozicije. Ja na tvojem skuteru, ti na mojem i opet buš ti MENE POPAPAL jer buš na jačem motoru a 30 kila si lakši od mene...
A sad ti je najpametnije da brzo smisliš kak da ti motor ide jače jer namjeravam kupit novi remen. Top speed = 130 po tvojem cajgeru! :toothy9:
Možeš se odma poklonit :notworthy:
dhorvat:
--- Citat: aprilija top - 31 Kolovoz, 2008, 22:53:49 ---decki ste culi za KRATKI I DUGI MINARELLI vidim da niste sutra stavljam slike i obnjasljavam ako hocete
--- Kraj citata ---
Je reko mi je Igor.sb za to i zahvalan sam mu. Možeš slikice nekakve postat ako imaš i ak ti se da.
Nije mi jasno kak recimo u Auto-bilu neznaju za kratki i dugi minarelli. Jel ima još koja razlika među minarelli blokovima LC osim u dužem bloku i kraćem, i naravno disk-bubanj?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju