Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

Treba naštelat smjesu, trokira... na forum mislim :)

<< < (9/13) > >>

Aprilia97:
Je pa forum bi propo ko i boysi...

steeef:

--- Citat: 3alfa3 - 11 Rujan, 2014, 14:11:57 ---E da, zaboravio jednu sitnicu.....

nije 100kn nego 125kn - treba i PDV platit  ;D

--- Kraj citata ---

zaboravil si na naše plaće,bilo bi ok sad da gazda da povišicu (već dugo nije)...tak da bi trebalo bit bar 150 kn mjesečno  :icon_thumright:

3alfa3:

--- Citat: Grale - 11 Rujan, 2014, 14:18:19 ---
--- Citat: 3alfa3 - 11 Rujan, 2014, 14:11:57 ---E da, zaboravio jednu sitnicu.....

nije 100kn nego 125kn - treba i PDV platit  ;D

--- Kraj citata ---
Pa napravimo vjeru, postanemo crkva i ne moramo placat porez.
Ti budeš biskup :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

A ne.... Ja sam vec biskup u ateistickoj crkvi  ;D

--- Citat: steeef - 11 Rujan, 2014, 14:34:09 ---zaboravil si na naše plaće,bilo bi ok sad da gazda da povišicu (već dugo nije)...tak da bi trebalo bit bar 150 kn mjesečno  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Ko ti kriv kad se nisi sam izborio - mojih 4000kn mjesecno mi legne ko budali samar, al da bi moglo bit bolje - moglo bi  ;D

Infernus:
Predlažem da se uvede nagradna igra. Primaju se uplate (50kn minimum) i od ukupne svote okrugli stol foruma sebi uzme 50%, a ostatak daruje sretnom nasumičnom uplatitelju, izvlačenje je svaki mjesec. Naravno, uopće nebude čudno kaj svaki mjesec dobe ili alfa crni vitez ili steef, eventualno grale svaki peti mjesec (od svakog eladio naplati 30% privatnog poreza) jer ipak to su čari nepredvidivog randomiziranja :)

Forum pun para, a svi igraju i vesele se :D

efz:
Pozdrav ekipa  :hello:

Zadnjih dana je bilo problema sa serverom najvećih do sada.....dečki iz hostinga su se zbilja trudili i dali sve od sebe da se stvar riješi ali je problem bio puno dalje van lijepe naše gdje očito rade slabijim tempom.......bilo kako bilo problem je otklonjen, nadam se da će sve raditi kako treba a ako nešto zakašlje slobodno ostavite ovdje komentar u koje vrijeme je bio problem i napravite screenshot ako je moguće  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju