Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

Treba naštelat smjesu, trokira... na forum mislim :)

<< < (3/13) > >>

djserato:

--- Citat: martisa06 - 16 Srpanj, 2014, 15:28:43 ---Kao prvo očisti ili bolje zamijeni svijećicu i filter zraka!!!

1.Zavrni do kraja, a zatim odvrni vijak smijese za 1.5-2 puna kruga
2. Podesi vijak minimuma da motor kad upali radi stabilno
3. Sada provaj vijak za smijesu odvrtati za po pola kruga i pri svakom odvrtanju provjeri kako ti motor prima gasa
(motor treba glatko ubrzavati)
4. Kada pronađeš točku na kojoj ti motor optimalno ubrzava tada podesi razinu praznog hoda i provjeri još jednom kako motor ubrzava.

To ti je ukratko to no puno je lakše napisat nego i izvest. Ukoliko nemaš iskustva provaj vježbat 8) , nemaš što jako zeznut, a uvijek ćeš nać nekog ko to ima u malom prstu da te eventualno korigira...

--- Kraj citata ---

:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
istina treba naštelati server :notworthy:

zvonkec92:
i meni gadno steka forum :/  nekad nece uopce ucitat nista.

Tomi_ZG:

--- Citat: zvonkec92 - 16 Srpanj, 2014, 23:06:25 ---i meni gadno steka forum :/  nekad nece uopce ucitat nista.

--- Kraj citata ---
Podigni iglu za zub  :icon_thumright:

anabellas:
decki ja mislim da je cviko forum , znao sam da bude cim vrucine stignu  :icon_biggrin:

Aprilia97:

--- Citat: anabellas - 16 Srpanj, 2014, 23:10:41 ---decki ja mislim da je cviko forum , znao sam da bude cim vrucine stignu  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Da sam ga ja štelao,cviko bi sto posto,al ovako mislim da nije :nono: :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju