Tehnički kutak > Garaža
Gilera stalker-dizanje iz mrtvih
SkejterKlido:
Nesto se radilo jucer,odmastili smo blokove razlika od prije i sad je nebo i zemlja
Sad na red dolazi set up..
Dakle posto mi je u planu stavit kit a necu stavit odma radi rege i tako toga a i imam cilindar koji je kao nov(50cc) pa bi stavio za pocetak samo klip unutra i vozi,pa da pitam dali mogu stavit neku jacu radilicu na koju bih kasnije stavljao kit ili mi to ne preporucujete?
Ispricavam se ako sam nesto krivo rekao al nisam prije bio bas u tim vodama..nedavno sam usao hah
MarinM:
Mozes staviti bolju radilicu na serijsku termogrupu :icon_thumright: Javi mi se imam jednu novu za prodat :hello:
SkejterKlido:
--- Citat: MarinM - 16 Srpanj, 2014, 13:00:49 ---Mozes staviti bolju radilicu na serijsku termogrupu :icon_thumright: Javi mi se imam jednu novu za prodat :hello:
--- Kraj citata ---
Kakvu imas?i u kakvom je stanju?xd
SkejterKlido:
Projekt se nastavlja,dobio sam cijelu pia masinu lc i instalacije pa ona ide na stalkera,decki preporucite gdje bi bilo najbolje stavit hladnjak i posudu vode. :help:
Btw vilice i felge od nrg starijeg modela idu na njega jer sam i njih dobio uz masinu.
SkejterKlido:
Imam pitanje,dali vilice od nrg-a (2004 god) pasu na stalkera i kako da izvadim volan na stalkeru jer mi se cini da je zavaren dakle dali da ga pilam ili sto? :help: :help:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju