Tehnički kutak > Garaža

Italjet Dragster 180

<< < (7/19) > >>

pajo:
Jel se da nabavit oem naljepnice?

Sent from my LG-D802

perki_:

--- Citat: pajo - 27 Srpanj, 2014, 09:02:49 ---Jel se da nabavit oem naljepnice?

Sent from my LG-D802

--- Kraj citata ---

Da se nabaviti, ali se ne isplati ja sam ih dao napraviti danas cu ih zalijepiti  imam prijatelja koji se time bavi pa se pozabavio 2 dana i napravio naljepnice da izgledaju identicno, imas temu o mom bivsem dragsteru 50 pa pogledaj naljepnice

perki_:

--- Citat: unbeatble - 27 Srpanj, 2014, 00:15:52 ---Ful rispekt ! Sklopiš ga i u vitrinu  :icon_thumright:
Svaka čast, mogu da mislim koliko je koštala restauracija, onda dok čekaš neku gumicu iz Engleske, nema se tu šta pričat više :)

Sretno u daljnjim radovima, pozdrav !

--- Kraj citata ---

Hvala ....

cvele60:
Svaka cast,ovo se zove restauracija   :icon_thumright: Kad se odlucis za prodaju pukni ga na Ebay ...ludi Englezi znaju debeeelo da plate ovakav primerak jer ih obozavaju  :icon_biggrin:

perki_:

--- Citat: cvele60 - 27 Srpanj, 2014, 11:36:34 ---Svaka cast,ovo se zove restauracija   :icon_thumright: Kad se odlucis za prodaju pukni ga na Ebay ...ludi Englezi znaju debeeelo da plate ovakav primerak jer ih obozavaju  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Hvala.... tesko da ce na prodaju  jer dugo sam trazio Dragstera 180 u ovakvom stanju, tesko je nac dobru osnovu da ga mozes kvalitetno obnoviti .
Sad sam u potrazi za dobrim Dragsterom  50 ccm i dobrom Formulom...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju