Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
AERROX
Drnda:
gledaj, ja sam evo tek neki dan uvidio da mi je vaznije imati skut koji prsti od momenta a ne da idem na opciju razvrtavanja, znaci da se vrti relativno nisko a da prsti od snage... takav ce manje habati sav potrosan materijal, duze traje, manje trosi.. a i manje se kvari sto je jos jedan veliki plus.. vjeruj mi da ce se to raspasti nakon manje od 3000 km, a oprati ce te neki jaci midrace samo tako...
aeroxtuning:
uz 100 % ustelanost dajem ključe aeroxa ako me opere jedan jači midrace,to ti je tpr,stage 6 modular....eto ključe dajem,sjeti se gumijevog trofija sa c16,dell 21,kako je išao,meni je c21,keihin pwk 28,imam overrange,s6 usis,prirubnicu 45,trofi je malo "dignutiji" nego gumijev....
Drnda:
evo moje razmisljanje, znam da ce jesti cestu to i sve.. ali gledaj, to je gus, sto nije pozeljno jer teze odvodi temp. a povecana temperatura povecaje habanje...
ali isto mislim da dok to se lijepo ustela da ce zaribati.. po meni je jednostavnije kupiti neki aluminijski cyl pa po njemu turpijati..
aeroxtuning:
pa mislio sam na sve,zato je tu veći kiler,el pumpa vode,cilj mi je dovesti trofija na radnu temperaturu cca 60-70 stupnjeva,otud i velik karb,po nekima sam i debil zato jer stavljam pwk 28 na jednog trofija....
gokiSP:
na kraju ce doc masina ko sta je dosla devu masina od sp-a
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju