Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

AERROX

<< < (195/297) > >>

CoK:
 :icon_thumright: Jel sve spremno i rijeseno i ceka se samo na masinu ili ima jos stogod?

aeroxtuning:
Nije,ostalo je još par plastika opiturat,ali to lagano,nek prvo bude u voznom stanju :) felge,vilice,auspuh i posude glicerine su na kromiranju,ostalo je sve tu :)

CoK:
Sjecam se u pocetku kak je bilo puno posla pa nije bila hica za masinku,sad se to svelo kraju i fali masina. Al ce je bit gust stavit kad stigne  :) Nadam se da ce bit sve u redu s njom,ipak Hac zna posao kad se posveti tome  :icon_thumright:

aeroxtuning:
s obzirom koliko sam čekao i uplativsi sve uredno na njegov upit,ne sumnjam da će nešto biti loše napravljeno.....čuli smo se jako puno puta i svaki put sam mu napomenuo da sve bude kako smo se dog...

mhr-team:

--- Citat: aeroxtuning - 05 Veljača, 2010, 14:03:45 ---brat??nemoj zezat da je to reko?  :angry7:

--- Kraj citata ---

familije mi moje,,, prvo je kao paket bio poslat još prije 2mj. onda je šeta po pošti i vratio se nazad njemu, onda nije imao vremena, onda je žena njegova trebala poslati pa ništa, da bi sad zadnje bilo da je on na terenu i nestigne ali je rekao bratu da pošalje i brat je to kao poslao jučer/danas neznam sad točno... ugl. teški pacijenti rade u toj pošti u novoj gradišci  ;D ;D ;D  rekao sam, čekam do srijede, ukoliko nebude ništa nemam više živaca to čekati i otić ću hladne glave u policiju, baš kao i za slučaj gagi... jer mislim da nešto čekat 6mj je previše... osobno da sam ja to napravio i da neko zbog mene čeka tako 6mj, pa ja bi mu poslao o svom trošku, vratio mu novce što mi je platio za rad (ruke), izvinio mu se i uplatio mu bar 50kn za neko jelo i piće, jer to je najmanje što bi mogao učiniti a iskreno bilo bi me sram,,, neznam, strašno... a ti luka pretpostavljam čekaš i duže od 6mj...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju