Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
AERROX
kiza-iz-kvarta:
@ cok - za prijatelje je on dario :icon_biggrin:
luka nema druge nego štikle na noge,noge u punta i pravac NG po makinu.......i odmah naletiš do kvarta :drunken_smilie: NG ti je nekih 130-140km od nas!!!!i poneseš nam colicu naravno :laughing7: mi ćemo rješit čaše......
aeroxtuning:
--- Citat: kiza-iz-kvarta - 04 Veljača, 2010, 18:23:48 ---@ cok - za prijatelje je on dario :icon_biggrin:
luka nema druge nego štikle na noge,noge u punta i pravac NG po makinu.......i odmah naletiš do kvarta :drunken_smilie: NG ti je nekih 130-140km od nas!!!!i poneseš nam colicu naravno :laughing7: mi ćemo rješit čaše......
--- Kraj citata ---
hah,a ne bih volio da do toga dođe,tj ne bih volio da zbog makine dolazim gore nego da popijemo tu colu sa trafike :)
mhr-team:
--- Citat: aeroxtuning - 04 Veljača, 2010, 12:03:54 ---koji si ti lik ;D
čuo se sa hacom,kaže da je non-stop po terenima i da će mi žena njegova poslat paket danas :dontknow:
--- Kraj citata ---
meni treba njegov brat poslat ;D
ja sam rekao, do srijede mogu čekat, poslje ništa laganini prošetat malo do svoji frendova na policiji i opet im dati malo posla ;D mislim ako uspiju riješit slučaj "GAGI" pa riješit će i "HAC" :laughing7:
aeroxtuning:
--- Citat: mhr-team - 05 Veljača, 2010, 13:58:00 ---meni treba njegov brat poslat ;D
ja sam rekao, do srijede mogu čekat, poslje ništa laganini prošetat malo do svoji frendova na policiji i opet im dati malo posla ;D mislim ako uspiju riješit slučaj "GAGI" pa riješit će i "HAC" :laughing7:
--- Kraj citata ---
brat??nemoj zezat da je to reko? :angry7:
aeroxtuning:
evo kaže da je sve spakovano i jučer popodne poslano :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju