Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
AERROX
Drnda:
luka, i meni je tao govorio, pa je tek poslao kada sam na net mu stavio sve uplatnice i trazio lovu nazad... u roku od 4 sata je poslao, bas sam gledao kada sam tavio uplatnice i vrijeme zaprimanja paketa na posti...
aeroxtuning:
A znam,vidjet ćemo,ono fino kulturno strpljenje mi je na samoj granici....
DevMichele:
iz iskustva znam da nema na fino sa njim udri po njemu i da vidis kako ce poslat
doritos:
--- Citat: aeroxtuning - 04 Veljača, 2010, 12:21:55 ---A znam,vidjet ćemo,ono fino kulturno strpljenje mi je na samoj granici....
--- Kraj citata ---
...bezi od njega sto dalje i ne imat posla s takvim tipom covjeka...sve zive zajbava , ovo, ono...ziher nam se covjek sada smije koji smo mi debili i deca i ovo ,ono...teraj ga... :icon_thumright:
CoK:
--- Citat: kiza-iz-kvarta - 04 Veljača, 2010, 02:01:26 ---ekipa svi koji me poznaju se furaju na mene....općepoznata je stvar da se meni sviđaju samo moje stvari...neki čak pokušavaju uzgojit i kosu al izgledaju ko lude sedamdesete :happy6:
joj luka jedva čekam da ga sklopiš,šta ćemo mu radit........ :toothy3:
i nek neko kaže neš kontra haća.... :nono:
--- Kraj citata ---
a waynder? :dontknow:
--- Citat: doritos - 04 Veljača, 2010, 13:12:49 ---...bezi od njega sto dalje i ne imat posla s takvim tipom covjeka...sve zive zajbava , ovo, ono...ziher nam se covjek sada smije koji smo mi debili i deca i ovo ,ono...teraj ga... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
:sad1:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju