Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

AERROX

<< < (187/297) > >>

XSH_tuned_MHR:
daj mi reci cemu ce sluzit taj skuter za meet i koji dir po gradu ili ??

Bruno1990:

--- Citat: aeroxtuning - 31 Siječanj, 2010, 14:27:41 ---hh,a evo dosadno mi pa malo lazem ljude :) ma šta sam narucio,pi#ku materinu,vidite da ne mogu ništa prodat a spustam cijene ko zadnji cigan...

ovo sad ne lazem:vile su ispolirane i poslane kod kovacica zajedno sa casicama na kromiranje,masina je napokon slozena,Hac se udostojio i složio je,šalje mi sutra :)

--- Kraj citata ---
a jeb se, vec sam mislio da te klada krenula :D

doritos:

--- Citat: aeroxtuning - 31 Siječanj, 2010, 14:27:41 ---hh,a evo dosadno mi pa malo lazem ljude :) ma šta sam narucio,pi#ku materinu,vidite da ne mogu ništa prodat a spustam cijene ko zadnji cigan...

ovo sad ne lazem:vile su ispolirane i poslane kod kovacica zajedno sa casicama na kromiranje,masina je napokon slozena,Hac se udostojio i složio je,šalje mi sutra :)

--- Kraj citata ---
...jesi pi*da, sj#bo si nas hahaha :icon_biggrin:...daj slike tih blokova, cilindera i sveg kaj si nabrojao, pocelo mie zanimati...sve cu rasprodati... ;D

aeroxtuning:
 :laughing3: :laughing3: :laughing3: samo blokovi goli su ti oko 3500 eura,EURA :) bit će scoot za koji djir i to je to,i ovaj setup me košta dosta a kamoli ono gore :)

R@kija:

--- Citat: Bruno1990 - 31 Siječanj, 2010, 14:25:41 ---samo dva u hr...

svaka cast, jel dvije tisuce ?

--- Kraj citata ---

jbg ipak je samo jedan...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju