Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

AERROX

<< < (182/297) > >>

aeroxtuning:
ma da,tu je još jedan due+ cilindar za max turpiju.....za makinu sp180 ćemo još vidjet :)
@Aprilia area 51-jesam,Sandro-sr ti je već odgovorio :)

black-rox:
Pa najbolje ti je sve to pobrat čim prije od haca jer po njegovom delu nećeš nikada složiti motor,uvijek samo neke odgode uzmi sve natrag i ulovi se toga da to finiš :hello:

sven_vx:
daj luka vise uzmi te blokove i ostalo sta je kod haca i sredi...da si sam radio zavrsio bi jos proslu sezonu...neznam sta taj hac radi 2 godine po blokovima...prijatelju makar imas strpljenja i reko da si da ti se nigdje ne zuri,ali brate mili nebi ja njega toliko ceko...odavno bi vec dijelovi bili kod mene... :angry7: :angry7: :angry7: :angry7:

te-te-ac:

--- Citat: aeroxtuning - 08 Siječanj, 2010, 23:28:20 ---ma da,tu je još jedan due+ cilindar za max turpiju.....za makinu sp180 ćemo još vidjet :)

--- Kraj citata ---

dečko.. primi se slaganja .. i vozi se ko čoek.. jer ono neces docekat .. prije ces docekat da kiza plati crnu kiflu kod kajtazija..   ::) al tako to mora bit...

ili nastavi čekat.. dalje od 2012 neces sigurno :toothy12:

aprilia area 51:
i ja sam tjeo prirubnicu pod 45 i onda sam vidio da treba taj nosac i onda nisam tjeo kupovat to :redface:

i bas neki dan sam iso probat i napravio sam home made prirubnicu pod 45...nije da se hvalim al meni je super ispalo... :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju