Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
AERROX
aeroxtuning:
Prebolesne su te high end sedamdesetke i vise,a cateno miano je bolestina i kakav god užitak pružao takav bicilindro setup,HVALA.....za 5 000 eura radije kupim smr-a za kreveljenje ili sad u ova doba calibru turbo....
gumy:
vi svi niste normalni, pričate gluposti, da provozate pošteno složeni 180 2t odustali biste od bilo kakvih 70cc tuninga i pi*darija, da ne pričam o cateno miano bicilindrico debilane, to ne da je neuporabljivo neg to bi isus rađe nosio na križu neg što bi neko vozio
dino_sk:
--- Citat: gumy - 25 Prosinac, 2009, 03:34:25 ---vi svi niste normalni, pričate gluposti, da provozate pošteno složeni 180 2t odustali biste od bilo kakvih 70cc tuninga i pi*darija, da ne pričam o cateno miano bicilindrico debilane, to ne da je neuporabljivo neg to bi isus rađe nosio na križu neg što bi neko vozio
--- Kraj citata ---
daj ne sri ? :laughing11:
sven_vx:
--- Citat: gumy - 25 Prosinac, 2009, 03:34:25 ---vi svi niste normalni, pričate gluposti, da provozate pošteno složeni 180 2t odustali biste od bilo kakvih 70cc tuninga i pi*darija, da ne pričam o cateno miano bicilindrico debilane, to ne da je neuporabljivo neg to bi isus rađe nosio na križu neg što bi neko vozio
--- Kraj citata ---
to je istina za 2t 180 posteni slozeni...ja sam vozio od kolaka sp-a slozenog za "trke" i odmah sam odustao od 50ccm tuninga i kupio sp-a...makar sam imao serijalu,ali opet je isao ko kuga naspram 4t kojeg sad vozim...tako da mislim da cu uzet 250ccm masinu i nabit na vx-a pa ce to ic nadam se kak tak..:D
mhr-team:
sve to ovisi šta ko voli, ja osobno više volim nabrijane "70-setice" (pišem pod navodnicima jer tu ubrajam i ove 80, 90ccm), dok neko drugi više voli bb mašine...
sve to ima svojih prednosti i mana, ali meni je zvuk "70-setice" kad se zavrti iznad 13000 neprocijenjiv, ali opet ovisi ko se nalazi u kakvoj situaciji, nekome je potreban bb skuter jer želi da to prvenstveno traje i da nema previše šarafanja i da se može bez brige uputiti na dalji put, dok recimo neko ima 2 skuta ili skuter koristi jako malo i više mu paše verzija nabrijane "70-setice"... to je moje mišljenje....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju