Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
AERROX
vanjossi:
aaa perla bijela, ljepo ljepo,ima je frend na skutu...
giannelli:
--- Citat: aeroxtuning - 19 Studeni, 2009, 23:46:08 ---losa priprema,najcesci uzrok jer vecina to sfusa na brzinu i onda se kurce po gradu sa takvim scooterom.....akini boju do tvornicke,dobro oslajfaj pa baci primer pa sprickit(primer nije neophodan) ali bilo bi bolje sa njim....i ako kupujes kupi dobru boju,tj komplet materijal jer 99 posto stedi na tome i onda se dobije los rezultat :)
--- Kraj citata ---
:zubo: :zubo:
kao ja, sfusario na brzinu i kasnije sam mogao gledat reljefe na plastikama. dobro tada nisam ni znao koliko je vazna priprema bile.. bude ovaj put pic mic. :D
a ova plava je predobra, mogu mislit kako to bude uzivo izgledalo kad se sklopi. :P
aeroxtuning:
--- Citat: giannelli - 20 Studeni, 2009, 01:13:17 --- :zubo: :zubo:
kao ja, sfusario na brzinu i kasnije sam mogao gledat reljefe na plastikama. dobro tada nisam ni znao koliko je vazna priprema bile.. bude ovaj put pic mic. :D
a ova plava je predobra, mogu mislit kako to bude uzivo izgledalo kad se sklopi. :P
--- Kraj citata ---
heh,slajferica te čeka :) ako sutra vidiš plavu r32-icu znat ćeš kako izgleda :) ima još dosta posla oko plastika,opiturane su dvije,"samo dvije" jer je ipak sve to radio u firmi na poslu sa njihovim alatom i bojom ;)
giannelli:
u subotu navjerovatnije budem sklopio masinu koliko mi uvjeti i djelovi koje imam dozvoljavaju. :laughing7:
pa se onda budem bacio na plastike.
znam kako izgleda boja uzivo vidio sam r32 i passat r36 u gradu, ako su iste u passata i golfa drama je boja svakako, iako mi se u passata cini malo tamnija? :dontknow:
mario_f15:
:icon_thumright: :icon_thumright: :toothy11:
--- Citat: radomir.g - 19 Studeni, 2009, 22:49:35 ---plavo-bela kombinacija rules :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
zakon....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju