Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

AERROX

<< < (132/297) > >>

aeroxtuning:

--- Citat: sven_vx - 15 Studeni, 2009, 17:35:20 ---stavi ga tamo di ga je stavio onaj "isus" na plavo bijelom roxu...naci di ide brava za palit skut... :toothy11:

--- Kraj citata ---
i mislio sam,vidit ću još ili to ili ispod volana malo... ako stavim tamo di je brava,šta ću onda sa bravom,i to treba iskemijat :))

sven_vx:

--- Citat: aeroxtuning - 15 Studeni, 2009, 17:40:08 ---i mislio sam,vidit ću još ili to ili ispod volana malo... ako stavim tamo di je brava,šta ću onda sa bravom,i to treba iskemijat :))

--- Kraj citata ---
ili stavis onako malo ispod volana na sredinu i zakitas malo da bude nakosen prema tebi gore da vidis nesto...jer ako samo izrezes plastiku i njega stavis unutra bit ce ti malo nakosen prema nogama i nista neces vidjet na njega kada sjedis na motoru...

aeroxtuning:
Još ću vidjet,tamo di je brava mi se čini najbolji izbor :)

sven_vx:

--- Citat: aeroxtuning - 15 Studeni, 2009, 18:32:48 ---Još ću vidjet,tamo di je brava mi se čini najbolji izbor :)

--- Kraj citata ---
meni je isto tamo najbolje stavit kada se vec stavlja...ali neznam kako je "isus" rijesio paljenje...ako se ne varam na jedan gumb je spojio bravu a drugi gumb je bio paljenje... :dontknow:

gumy:
ak se nevaram ima innerotor tak da mu netreba bravica

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju