Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

AERROX

<< < (129/297) > >>

aeroxtuning:

--- Citat: gokiSP - 12 Studeni, 2009, 23:35:53 ---ovima u ri? ja sam bas nekidan nosio neke dijelove pa cemo vidit kako ce ispast  :)

--- Kraj citata ---
da da u ri :) ajd molim te obavijesti me kad bude gotovo kako je ispalo  :icon_thumright:

giannelli:

--- Citat: aeroxtuning - 12 Studeni, 2009, 23:27:44 ---da,ipak ne sat možda malo vise :)) ipak treba nastelat paljenje,vidit jel sve u balansu,da imam di provjerit ja bi sastavio,ali dzaba kad u supljem Dubrovniku nema jedan tokar pošteni a ne nešto drugo.... Ipak sam dosta love utuko da bi se zezao bez alata di mogu provjerit sve.... Dosad sto sam složio radi bez problema,ali to vise manje za kreveljenje tako da to ne kontam.... :)

--- Kraj citata ---
ima ovaj jedan tokar, svi kazu da je malo ludji uglavi oko 50godina, stalno dolazi neki vrag u autodubrovnik, inace svi mehanicari su mi njega preporucili kad sam trazio nekoga da mi balansira radilicu, al sam na kraju hacu dao. neam pojma kak se zove ni gdje radi ali mogu ti saznat ako treba. :/

gokiSP:

--- Citat: aeroxtuning - 13 Studeni, 2009, 00:00:33 ---da da u ri :) ajd molim te obavijesti me kad bude gotovo kako je ispalo  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ocu, u pon bi trebalo bit gotovo

Antares:
Imam neki feeling da kad se to sve složi i malo provoza da će ubrzo u prodaju :).

aeroxtuning:

--- Citat: Antares - 14 Studeni, 2009, 13:16:15 ---Imam neki feeling da kad se to sve složi i malo provoza da će ubrzo u prodaju :).

--- Kraj citata ---
rox se ne prodaje ni pod koju cijenu,ne mislim za sada,nego za vazda,ostat ce kod mene,postat ce oldtimer za 21 godinu  :icon_thumright:

evo uzorka standox boje sa golfa 5 r32,znaci najtamnija nijansa,ovdje se ne vidi dobro jer je slikano navecer a i povrsina je mala,tako da ne dolazi do izrazaja,inace je boja perverzija ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju