Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

AERROX

<< < (126/297) > >>

aeroxtuning:
Dosad nismo imali potrebe skidat boju ;) takva masina postoji odavno,ali kupljena je nova,bolja... Sa pravim alatom se radi pravi posao :) radi se sporo i pedantno,tako da sam uvjeren da će rezultat biti i vise nego odličan :) najjače mi je vidjet scoot,auto,bilo sto na slikama ono kao pituravano profi,a pogledas malo bolje,ne valja ništa,crtice,milijun cureka,bježi i uvjeren sam da dosta scootera na forumu je tako pituravano.....

black-rox:

--- Citat: aeroxtuning - 08 Studeni, 2009, 18:57:15 ---vidjet ću,opet kažem masku nisam bacio,vidjet ću sto ću sa
njom,mogu skidat boju,imamo najnoviji wurth slajfericu na zrak koja vrti ko luda,papiri se stavljaju oni okrugli sa rupama(ako znate) i jako je ucinkovit način za skinut boju,još ćemo vidjet ;) maska narucena,far nisam još,vidjet ćemo sto ćemo  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Pa i nije baš najnovije čudo tehnike to smo imali još pred 5 godina,pa s čime ste do sad šlajfali ako vam je to novo?

aeroxtuning:
Nisam ja reko da je to novo,sjećam se da mi je stric koji se bavi lakiranjem preko 30 god takve masine i Njemačke imao prije 20 god,za slajfanje,odvrtanje sarafa,nigdje ja nisam reko da je to novo.... opet kažem da se neki scooterima sa foruma vide uživo trebalo bi samo pogledat kako je lakirano,zanemario
bi drugo....

Ivan SP:
ali to je samo jedan obični mali skuter :icon_biggrin:

aeroxtuning:

--- Citat: Ivan SP - 09 Studeni, 2009, 20:32:10 ---ali to je samo jedan obični mali skuter :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
hehe ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju