Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
AERROX
giannelli:
hoces onda opet pravit badlook ili ostaje odluka za aftermarket far?
ak ide drugi far ja bi ga spojio s prednjom plastikom da ne izgleda bas ono prosto plug&play. :S
aeroxtuning:
Masku sam već narucio,a i far ću brzo,vjerovatno onaj kao kod blekija,e sad masku ovu mogu radit kad god,neću je bacit... :)
devil_ma-yela:
mislim da bi bilo šteta stavit običan aftermarket far na takav skut, jer onda bi bio poput ostalih, a mislim da ovakav projekt zaslužuje nešto homemade, da bude poseban.. :icon_thumright:
aeroxtuning:
vidjet ću,opet kažem masku nisam bacio,vidjet ću sto ću sa
njom,mogu skidat boju,imamo najnoviji wurth slajfericu na zrak koja vrti ko luda,papiri se stavljaju oni okrugli sa rupama(ako znate) i jako je ucinkovit način za skinut boju,još ćemo vidjet ;) maska narucena,far nisam još,vidjet ćemo sto ćemo :icon_thumright:
R@kija:
--- Citat: aeroxtuning - 08 Studeni, 2009, 18:57:15 ---vidjet ću,opet kažem masku nisam bacio,vidjet ću sto ću sa
njom,mogu skidat boju,imamo najnoviji wurth slajfericu na zrak koja vrti ko luda,papiri se stavljaju oni okrugli sa rupama(ako znate) i jako je ucinkovit način za skinut boju,još ćemo vidjet ;) maska narucena,far nisam još,vidjet ćemo sto ćemo :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
pa sa cim ste vi onda do sada skidali boju,šmirglom???
ja vec par godina sa takvom slajfericom skidam boju...kaj je da je..odlicno je..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju