Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
AERROX
giannelli:
ja kad sam svoje lakiro prvi put sam moro prednju desnu i zadnju ljevu do kraja poslajfat i nitrom ocistit jer kad sam bacio primer pocela se ljustit cjela plastika.. a ljeva nije. :dontknow:
gun_rider:
ma koje brušenje, šta vam je...ima lakših načina ;D
tako sam i neke mhr-replicine plastike radia koje su bile šprickit na golu plastiku pa se ljuštilo :toothy12:
znači fen i špahtla...lagano pališ boju ona već sama poskače...i skidaš lagano...to ti je pola sata posla max...i dalje sve standardno...kitavanje-primer-šprickit-lakiranje
aeroxtuning:
Opet kažem,ne pada
mi napamet da kitam tu plastiku vise,narucio sam
novu ;)
fatal1ty:
Nas u cemu je stvar,ljusti ti se jer sam ja farbao tu plastiku sprejem,posto u sprickit ide nitro on ti razgradi boju jer boje u spreju stvrdnjavaju hlapljenjem razrijeđivača,moraš skinuti tu boju od spreja i onda sve mora biti normalno.Ispod su dvije boje bijela i crna i te su bile 2K,tak da zbog toga nije.
Jednom prije kad sam farbao scoot kod lakirera,zaboravio sam odnijeti blatobran koji sam sam doma radio sprejem,i on mi naknadno reko da ga donesem,ja donesao i isto tako se ljuštilo,bubrilo i pucalo,sve dok nisam nitrom skinuo sve pa je bilo normalno na kraju,i to je opće poznato da će se nakon spreja šprickit ljuštiti ako se taj sloj ne makne.
aeroxtuning:
--- Citat: fatal1ty - 06 Studeni, 2009, 21:47:01 ---Nas u cemu je stvar,ljusti ti se jer sam ja farbao tu plastiku sprejem,posto u sprickit ide nitro on ti razgradi boju jer boje u spreju stvrdnjavaju hlapljenjem razrijeđivača,moraš skinuti tu boju od spreja i onda sve mora biti normalno.Ispod su dvije boje bijela i crna i te su bile 2K,tak da zbog toga nije.
Jednom prije kad sam farbao scoot kod lakirera,zaboravio sam odnijeti blatobran koji sam sam doma radio sprejem,i on mi naknadno reko da ga donesem,ja donesao i isto tako se ljuštilo,bubrilo i pucalo,sve dok nisam nitrom skinuo sve pa je bilo normalno na kraju,i to je opće poznato da će se nakon spreja šprickit ljuštiti ako se taj sloj ne makne.
--- Kraj citata ---
znam da je u pitanju sprej,sve se rijesilo,nova maska je narucena ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju