Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
AERROX
Ivan SP:
pa tu di se ljuštri znesi malo u tanko zakitaj i neboj se
aeroxtuning:
Nema tu kitanja prijatelju,boja ko da se još nije osusila prijasnja,Bog te pita kako je mijesao i šta je stavljao onaj koji je lakirao ovo.... inače kit mrzim vise od svega,tj za potrebu se naravno stavlja,ali kad vidim repove i ostalo spajano kitom dodje mi muka,ili ćemo radit kako treba ili sve plastike fino zasaltat u zid i adio.... taman mislili večeras finut sa 1000 i krenuli lagano brusit,kad ono otpada,malo je falilo da sve ne odleti u pm
Ivan SP:
da
da ali vidi meni se isto jednom ljuštrilo(možda nam nije bila ista situacija) i lipo sam tu mjesto iznija i u tankom sloju malo kita i savršeno
aeroxtuning:
vjerovatno ali kažem ponovo da želim sto manje kita na plastikama,jedino rijesenje je skinut sve do tvornicka boje sa 80-kom pa kasnije pojacavat gradaciju,ali stvarno mi se ne da zajebavat sa tom plastikom vise....
mhr-team:
nemoj care tu masku bacat, vjeruj mi da se to sve da sredit za 2h, ali stvarno, sjećam se po svojim maskama kad sam radio...
uzmi sa 80 ili 120 i skini i tvorničku boju i poslje znaš proceduru... inače ja kad sam svoje radio sam skidao i tvorničku boju (iako nije potrebno, al eto)
stvarno extra skut i treba mu ta maska :icon_thumright: :frajer:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju