Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
AERROX
aeroxtuning:
Kupio ga rabljenog,jako malo korišten,doslovno ko nov :) dobio sve,osim senzora za temp kojeg će mi naknadno poslati :)
robert:
super, onda ću ovih dana napraviti slike kako se šta gdje spaja i poslat ih tebi ili postat ovdje. kako ti želiš.
aeroxtuning:
--- Citat: robert - 03 Studeni, 2009, 23:04:31 ---super, onda ću ovih dana napraviti slike kako se šta gdje spaja i poslat ih tebi ili postat ovdje. kako ti želiš.
--- Kraj citata ---
super,može di god :) hvala puno ;)
doritos:
...e prejebene stvari si kupio ;D...daj mi prodaj...he he :) turnic ti je skoro nov...super projekt lega :icon_thumright:
aeroxtuning:
loša večer za prokletu prednju masku :( stavili primer,sprickit,sve tip top obavljeno,ali dzaba,na dosta se mjesta ljusti iako smo naravno prije svega plastiku oslajfali i uredno bez mane pripremili,razlog ljustenja:plastika je kod prijasnjeg vlasnika bila pripremljen i piturana ono ajme meni,ima ispod 10 boja..... lako da je za svaku novu boju dobro pripremljeno ali nažalost nije već je fusareno i to ono bas.... Dakle sad kupujem novu novcatu prednju masku i aftermarket crni far(ne znam još koji)..... Bas mi je zao jer mi sada propada opcija za bad look farove koje sam napravio od bijelih ledica....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju