Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

AERROX

<< < (13/297) > >>

pusic:
hehehehe...moramo se stavit.. još malo pa bi ja svog runnera trebo prestavit... nadam se

aeroxtuning:
APDEJT :p                                               dakle da pocnem s tuningom.trophy je kod haca i nakon puno dvoumljenja odlucio sam se uz hacovu pomoc koji klip strpat.radi se o ATHENA klipu s jednom karikom.promjer je 47,60...narucena je i radilica rms sc.tu su lezajevi i semerinzi skf c4,krenuo sam u ostvarivanje planova za prijenos:stage6 primar 13/43,malossi overrange,mhr wing bell i delta.jos mi je u planu usis stage6 vforce by tassinari i olaksavanje magneta naravno kod haca.sto se tice ovjesa,FOURNALES ce mi srediti black-rox,i sigurno stavljam cetveroklipnu celjust.vile i felge su kod haca na strojno poliranje..toliko od mene za sada :) STEJ TJUNED

ichko:
Uuuuuu bogami se naveliko radi.....svaka cast, stvarno svaka cast, ocekujemo slike sa radova, eto moze i hac da kaci u tvoje ime za te djelove koji su kod njega....

I javi mi na pm u vezi onih stvari sa SA, cisto da te podsjetim,da nezaboravis...  ;D

neer:
di ces uzimat vforce usis ?? kolko ce te izac ??   btw bit ce to jebeno  :frajer:

aeroxtuning:
sta znam.preko sebe,black roxa,haca svejedno je.razlika je u par kuna.kontam oko 450 kn :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju